Gamer Bu laptop özellikleri iyi mi? oyun oynatır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ÖzeGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Özellikler:16 gb rami5 11400H işlemci4 gb RTX3050144 hz monitörw11 pro kurulu Bu laptop özellikleri iyi mi? oyun oynatır mı? Cevapla Laptop Soruları İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tatmin olana kadar kaç defa soracaksın bu soruyu ahahsdOynatır oynatır 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl RTX3050Ti olsa daha iyi olurdu. Ama yine de birden fazla işlemi aynı anda rahatlıkla yaptırır yani. 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Oyun oynatır giriş seviyesi ekran kartı var yani bütçe buna uygunsa gayet iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hangi oyunlar Yorumla _Rob_ +1 yıl Bir çok oyunu oynatır ağır grafikli oyunlarda ayar kısacaksın Yorumla _Rob_ +1 yıl İmkanın varsa farkını verip 32 ram yaptır uzun soluklu olur alet Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzel alabilirsin ben bunda düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tatmin olana kadar kaç defa soracaksın bu soruyu ahahsd
Oynatır oynatır
RTX3050Ti olsa daha iyi olurdu. Ama yine de birden fazla işlemi aynı anda rahatlıkla yaptırır yani.
Oyun oynatır giriş seviyesi ekran kartı var yani bütçe buna uygunsa gayet iyi
hangi oyunlar
Bir çok oyunu oynatır ağır grafikli oyunlarda ayar kısacaksın
İmkanın varsa farkını verip 32 ram yaptır uzun soluklu olur alet
İşlemciyi 12. nesil bakmanı öneririm
Güzel alabilirsin ben bunda düşünüyorum
17binden fazlaysa alınmaz
Rahat oyun oynatır.
Ne kadar fiyatı?