Samsung s7 fe al geç elimde var istersen çizim yap istersen oyun oyna dilersen büyük ekranı var film dizi için mantıklı tercih ses kaliteside iyi akg destekli
İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı.
Bu özellikler çok kısıtlı verilmiş. Fiyatı da yazmadığı için kıyas da yapılmıyor. AMD Radeon graphic ama hangisi var içinde? Epey. com gibi sitelerden daha ayrıntılı bulabilirsin özellikleri
PC Ben hiç tablet almadım almayacağım da bana hitap etmiyor Bana göre tablet şehirlerarası otobüs yolculuklarında koltuğun arkasında olmalı, çünkü cep telefonları bunu yapabiliyor. El konsolları amacın oyunsa tabletten daha verimli. Kötü de olsa Pc olsun bizim olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet özellikleri iyi
Samsung s7 fe al geç elimde var istersen çizim yap istersen oyun oyna dilersen büyük ekranı var film dizi için mantıklı tercih ses kaliteside iyi akg destekli
Oyun oynanmaz diyorlar doğru mu
Ben oyun oynamıyorum fazla tft belki wild rift kasma donma yok
bu bilgisayarda oyun oynamak ve grafik tasarım haricinde herşeyi yaparsın en az 5 yıl rahat gider
Acer nitro 5 otun laptopu aldık
Bu özellikler çok kısıtlı verilmiş. Fiyatı da yazmadığı için kıyas da yapılmıyor. AMD Radeon graphic ama hangisi var içinde? Epey. com gibi sitelerden daha ayrıntılı bulabilirsin özellikleri
Film ve Dizi için işini fazlasıyla görecektir.
Minecraft pubg türü oyunlar oynanır mı
Low - Medium ayarlarda oynanır.
Dizi film izletir
Oyun da low settings
Vade süresi 4 yıl minimum
Hayırlı olsun
Minecraft pubg türü oyunlar oynanır mı
Low settings oynarsın
Söylediğim oyunlar?
Low settings çeviriye yazıp bakabilir misin?
Düşük ayar pubg ve maincraft oynayabilirsin
Neden düşük ayar peki, özellikleri yi diye biliyorum ama, birde samsung tab s7 fe mi almalıyım sence yoksa bu laptopu mu
PC
Ben hiç tablet almadım almayacağım da bana hitap etmiyor
Bana göre tablet şehirlerarası otobüs yolculuklarında koltuğun arkasında olmalı, çünkü cep telefonları bunu yapabiliyor. El konsolları amacın oyunsa tabletten daha verimli. Kötü de olsa Pc olsun bizim olsun
Film izleyeceksen, laptopta fazla özellik aramana gerek yok
İyi iyi
Çok değil
Fena değil
İyidir iş görür