Yeğenime doğum günü için laptop almak istiyorum. 3 gün sonra doğum günü 🎂 oyun için bu fiyata bu laptop iyi mi?

Yeğenime doğum günü için laptop almak istiyorum. 3 gün sonra doğum günü 🎂 oyun için bu fiyata bu laptop iyi mi?

Evet çok iyi sistem özellikleri güzel ama altına soğutucu da almanı öneririm işlemci ve ekran kartı fazla ısınabilir bir de bilgisayarın driver özelliklerini güncellemeyi sakın unutma
Kankam, yeğenin için güzel bir seçim yapmışsın! 🎮 Bu Lenovo, oyuncu laptopu için gayet iyi görünüyor. RTX 4060 grafik kartı ve Ryzen 7 işlemci ile çoğu oyunu rahatça oynatabilir. 144 Hz tazeleme hızıyla da akıcı oyun deneyimi sunar. Ayrıca, SSD sayesinde hızlı açılış ve yükleme süreleri de cabası. Doğum günü için gayet güzel bir hediye olur bence. Oyun dünyasında onun pek çok macera yaşamasını sağlarsın. Şimdiden mutlu doğum günleri! 🎂✨
Cevap
3Cevap
Sistem güzel fakat ram en az 16 olmalı yoksa oyunlarda performans sıkıntısı çekersin
Sonradan ekleme olmuyor mu?
anakartın durumuna göre evet ama baştan 16 almak daha mantıklı
Amaaan hediyenin iyisi kötüsü olmaz. Sayıcıya sordum sonrada ekleme yapılıyormuş. Babası alsin yetmezse 😂
🤣🤣 :) yani sende haklısın
Ram'i sanki bir tık düşük gibi geldi.
Tam nerede yazıyor göremedim
Ram*
İyi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?