İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Oyun için alacaksan ryzen değil intel tavsiye ederim. Ryzen işlemciler hem daha fazla elektrik tüketiyor hemde daha çabuk ısınıyor. He diyorsan elektrik önemli değil, işlemciyi de soğutma konusunda iyiyimdir o vakit intele göre ucuz olan ryzen al derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet iyi bir laptop
Valo oynatirmi
Oyun PC si değil ryzen 5 in modeli ne seri nosu nesili falan
içinden dahili grafik işlemcinin valorant testine bakabilirsin
Ben fazla anlamıyorum tek sorum bu laptopa bir şey takılmalö mı ekran kartı falan ve valorant oynatır mı sade cevaplarsan sevinirim
Ekran kartı takılabileceğini sanmıyorum
ben cevap verdim zaten işlemci içindeki grafik kartı ile ya oyna ya oynayamazsın
Vega 8 veya 12 vardır
Abi me diyorsun sen oynanir mi oynanmas mi valorant
Of bayılacam açmasına açar
zevk alır mısın orası sana kalmış
Oyun için alacaksan ryzen değil intel tavsiye ederim. Ryzen işlemciler hem daha fazla elektrik tüketiyor hemde daha çabuk ısınıyor. He diyorsan elektrik önemli değil, işlemciyi de soğutma konusunda iyiyimdir o vakit intele göre ucuz olan ryzen al derim.
Reis aldim zaren sana diyorum ki valorant kaldiri mi
ama bunda harici Gpu yok
yani dahili gpu ile oynaması gerekiyor
dahili gpu konusunda da vega'nın intel Hd graphicsten iyi olduğunu söyleyebilriim
Abicim Türkçe konuşursan sevinirim açar mi açmaz mi
Hayır çok düşük bu. Ram düşük ekran kartı düşük işlemci düşük. Bunla film izlersin.
Valorant oynatır değil mi
Peki cs1.6 oynatırmi
Hiçbir şey oynatmaz, donar ve belli bir süre sonra bir yerlerden patlar. Zaten üzerinde de yazıyormuş. Anca wordde yazı yazarsın bunla.
Ama abi çalişanlar çok övdü tam okul için bilgisyar dedi
Cs1.6 oynatmaz mı abi en kötü pc bile oynatir bu oyunu
Peki normal kullanim icin iyi mi abi film izleme word
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!