tabi bu Valorant veya Lol oynayarak elde edilebilecek bir şey değil

tabi bu Valorant veya Lol oynayarak elde edilebilecek bir şey değil

Benim duygularımı etkiler ama mesela duygusal olduğum zaman oyun oynar stres atarım ya da oyunda ki şarkılar beni etkiler kesinlikle..
Evet hissederim duygusal anlamda bazen yaşadığım olaylar oldu hem online hem hikayeli oyunlarda
Hikaye olarak Assassin's Creed 2 ve Call of Duty Modern Warfare 2 oyunlarında oldu. Ezio nun babası ve iki erkek kardeşlerinin idam cezası ile suçsuz yere gözünün önünde öldürülmesi, Ghost ve Roach ın hain General Shepherd yüzünden öldürülmeleri
Counter-strike 1.6 da güzelce oyun oynadıktan sonra agalar ile dertleşmemiz hatıra olarak çekildiğimiz fotoğraflar videolar ve en sevdiğimiz girdiğimiz server sahibinin hastalanması serverin kapanması 🥺🥺
Zaman zaman hissettiğim oluyor yalan yok ama eskisi kadar oyun oynamıyorum bazen bazı dönemlerde canım oyunlardan uzaklaşmak istiyor tam da şu an o noktadayım..
Cevap
7Cevap
Hayatımda tek bir oyunda ağladım. O da Metro Last Light'ın son sahnesiydi.
https://youtu.be/F-HM4CygwAsİşte bu sahne. Darkone'ın son konuşması ve gidişiyle aşırı duygusal olmuştum ve istemsizce kendimi Artyom'un yerine koyup üzülmüştüm.
Oynadığım oyunlar duygularımı kesinlikle etkiler. Oyunu, yaşayarak oynarım. Aşırı empati kurarım.
Hissederim. Ghost of tsushima oynarken baya üzülmüştüm.
Telltale games'in oyunlarinin her birini en az 2'şer kez tekrar oynadim. Vicdan meselesi rüyalarima bile giriyordu. Oyunlarda yanlis kararlarimi düzeltip vicdanen rahatliyordum.
Evet hikayeli oyunlar oynuyorum kesinlikle etkiliyor
Ahh ah "the walking dead" oyunu. Lee gibi adam bu dünyada yok maalesef
Lou 1 beni çok etkilemişti devam oyunuda bütün hayelleri mi çalmıştı.
Valla güzel oynarım içine girerim hikayenin, god of war'ın sonunda jormungandr yardıma geldiğinde hype seviyem tavan olmuştu
Pc başında beni hikayesiyle ağlatan oyunlar bile oldu
etkiler
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?