Gamer Oyun oynarken sinirlendiğinizde ne gibi tepkiler gösteriyorsunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken sinirlendiğiniz de ne gibi tepkiler gösteriyorsunuz 🤔#Gamer Oyun oynarken sinirlendiğinizde ne gibi tepkiler gösteriyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ben sakin olurum her zaman 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Fazla tepki göstermem daha cok sakin kalmayi denerim 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bilgisayarla oynuyosam kafamı masaya vururum of larım falan telefonla oynarsam telefonu sıkarım 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söver diğer taraf için de günah kasarım, uzun zamandır bir şey oynamıyorum orası ayrı. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Genelde sövüp çıkıyorum ya da sinirimi bir yerden çıkarıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerde ne kadar bot kolsuz varsa ayni takima düşüyorum, ister istemez hakaret ediyorum mlesef. Ama etmemek imkansız gibi. 1 0 Yorumla
alicacee Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl biyere vurmak elimi ısırmak telefonu kırmak. telefona vurmak telefona tokat atmak telefonu atmak telefona sövmek twlefona küfür etmek telefonü üzzmek telefonu aşağılamak 1 0 Yorumla
xbabapro31 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Agam şöyle güzel bi oyuna ana bacı düz gitmek tercihimdir 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok ciddiyim. Suratımı asarım. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 431 cevap paylaştı. biraz sövüyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oyundan çıkarm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sakin olurum her zaman
Fazla tepki göstermem daha cok sakin kalmayi denerim
Bilgisayarla oynuyosam kafamı masaya vururum of larım falan telefonla oynarsam telefonu sıkarım
Söver diğer taraf için de günah kasarım, uzun zamandır bir şey oynamıyorum orası ayrı.
Genelde sövüp çıkıyorum ya da sinirimi bir yerden çıkarıyorum
Nerde ne kadar bot kolsuz varsa ayni takima düşüyorum, ister istemez hakaret ediyorum mlesef. Ama etmemek imkansız gibi.
biyere vurmak elimi ısırmak telefonu kırmak. telefona vurmak telefona tokat atmak telefonu atmak telefona sövmek twlefona küfür etmek telefonü üzzmek telefonu aşağılamak
Agam şöyle güzel bi oyuna ana bacı düz gitmek tercihimdir
Çok ciddiyim. Suratımı asarım.
Paso küfür çıkıyor ağzımdan😂
Kardeşimi çağırıp onu dövüyorum
Küfür kıyamet
Ana avrat kayarım 😂😂
biraz sövüyorum
Genelde sövüyorum
Oyundan çıkarm
Oyun oynamıyorum.