Grand Theft Auto IV dün tam 15. yaşına girmiş. Sizin en sevdiğiniz GTA oyunu hangisi merak ediyorum. Benim GTA V, yani gta 5 :)

Grand Theft Auto IV dün tam 15. yaşına girmiş. Sizin en sevdiğiniz GTA oyunu hangisi merak ediyorum. Benim GTA V, yani gta 5 :)

Şu oyunda bir tane favori o * ruspum vardı en güzeliydi birde güzel şov yapardı o kadar çok ona gitmiştim ki en son eve atmıştı beni evden çıkınca telefona bildirim geldi bı açtım onunla yaptığımız anın fotoğrafı... Birde o zamanlar tabi küçüğüm bilmiyorum bu tür şeyleri ağzım açık dakikalarca bakmıştım o fotoğrafa.
GTA 4 ü hiç sevmem şehir boğuyor beni baya ve yıllardır oynamadım. Şu an ilk defa şans eseri GTA 4 geçti elime ve oyuna girdim. Sanki başka yeni GTA çıkmış gibi geldi hikayeyi bilmeyince 😂 Şu DLC deki motorlu Johnny olana başladım ve şunu fark ettim oyun ne kadar boğsada hikayesi ve arabaların gerçekçiliğini beğendim 😊
Yine de GTA 5 hala en çok sevdiğim seridir 😊 Keşke GTA 4 deki araba gerçekçiliği GTA 5 de de olsaymış 😊
O zaman Gta IV yeni çıkmıştı ve ben ise o zamanlar 5 Mbit bağlantı ile torrent den o oyunu 1 ayda indirebilmiştim. 1 ayda indikten sonra bilgisayar kaldırmayınca 1 saniyede acı bir üzüntüyle silmiştim.
Şimdi ise 100 mbitlik internetimle yarım saatte indirip istediğim oyunu oynayabiliyorum.
Ne günlerdi beee.
Favorilerim tabikide o dönemlerde devrim niteliğinde olan Vice City ve San Andreas oyunlarıdır ancak ikisi arasında bir tercih yapacaksam San Andreas'daki detaylar, haritaların doluluğu vb etmenlerden ötürü benim ilk tercihim San Andreas olurdu.
Cevap
56Cevap
Benim en sevdiğim Gta oyunu tabi ki de Sanandreas. ama vice city yeri de her zaman için ayrıdır. çünkü sanandreas benim için oyun değil film gibiydi uzun yolculukları yapmayı çok severdim radyo dinleyerek
Ben Liberty city e alışamadım nedense oynadım ama sevemedim
GTA5 diyorum
Aaah ah , bütün serileri oynadım , vice City den tut GTA 5 ine kadar hepsini..
Hepsinin farklı bir ambiyansı vardı, hepsi birbirinden güzeldi ama bana göre hem mekanikleriyle hem grafikleriyle hem oynanış hissiyatı ile en etkileyici olan GTA 4'tü.
Burdan "Rockstar Games"e saygılar..🙂
Vice city oynamişliğim çoktur cocukken😂 görevleri tamamlaması inanılmaz heyecanlıydı sonraki serilerini de gordum ergenus kardeşim sağolsun 😂 bi vice city olamaz diğer serileri
GTA San Andreas, Vice City ve Türk oynardım. Türk zaten Vice City'nin aynısı. Favorim GTA San Andreas. Diğerlerini oynamadım
Şu an eğlenerek oynadığım oyun GTA V olsa da Vice City oynadığım dönemler çok eğleniyordum ve hala unutamıyorum o oyunu
Harita Dizaynı: Gta 3
Hikaye: Gta Vice City
Açık Dünya: Gta San Andreas
Fizik: Gta 4
Gerçekçilik hissiyatı: Gta 5
4'ü satın aldım ama Windows 10'da açılmadı o yüzden favorim değil, giremedim bile.
En sevdiğim 5 ama, muazzam bir oyun. :D
GTA 4'te bir türlü köprüden karşıya geçemedim. Asıl New York şehrine. Polisler olmadan güvenli şekilde nasıl geçerim?
GTA San Andreas adamdır. Serinin tüm oyunlarını oynamış biri olarak nedense en çok san andreas'ı seviyorum. Ardından GTA 5 gelir.
Gta 3 seride tek geçerim. Gerisi daha iyi görüntü okadar
Sadeice vice cityi bitirdim diğerlerini pek oynamadım
Benim en sevdiğim GTA oyunu Grand Theft Auto: San Andreas.
GTA vice City internet cafelerde az oynamadım ama ona rağmen , şu an GTA V tabiki 6 çıkana kadar
Gta 5 i cok seviyorum. Ikinci siraya Vice City i koyarim
İlk oynadığımda 11 yaşındaydım zaman ne cabuk geciyor. GTA V bence de en iyisi aralarında.
En sevdiğim GTA karakteri Niko Bellic, en güzel GTA hikayesi GTA 4, karanlık, çok derin ve mantıklı ilerleyen harika bir mafya hikayesiydi
GTA 5 güzeldi ama gta 6 çıksın artık
GTA 2'yi ve 1'i oynamadım ama diğer bütün oyunlarını oynadım, hepsi de güzeldi.
gta san andreas
Ooo gta 4 üzümlü kekim🥺
Geta V çok iyiydi oyunun içerikleri falan.
GTA Vice City
gta 1 den hatırladığım aspirine nuttertools
Gta vice city'de kaldık biz :D
GTA 5 te 100 den fazla mod var bende , güzeldir
Vice City ve San Andreas 🥺🥺
Bu oyunları oynayamiyor bı türlü
Hiç oynamadım. Çok şey kaybettim mi acaba?
Gta Vice City
GTA Vice City çünkü Miami'de geçiyor
Gta 5 ama gta sa favorim
4 serinin en underrated oyunudur
Vice city favorimdir
Gta vice city
GTA IV güzeldi ama ben Vice City seviyorum
Gta 3’den itibaren hepsi
Tabii ki Vice City. 😆😆😆
Gta 5 güzel ama gta 4 ün atmosferi bi başka
Vice City ve 5
Gta 4 en son onu oynadim :)
Gta Vice City Türk
GTA Vice City ya da San Andreas. :D
Adamlat yapıyor hepsi ayrı güzel.
Gta vice ctiy
Gta sanandres
gta 5
Gta 5 en sevdiğim ama gta 4 başkaydı yaa...
Tommy Vercetti forever 😇😇😇
Ben pek sevmezdim PC oyunlarını
Tommy abimiz kraldır
GTA San Andreas
San andreas severiz 90 kuşağı olarak
15 mi oo baya olmuş 7-8 saniyodum
Vice city
Gta vice city
gta 5
birinciisi
GTA 2 özel anlar çoçukluk hatirası
Hepsini seviyorum