En son 3 ay önce yükledim. Oyunda internet sıkıntısı var mobilde de oynasam wifide de ara ara 1sn geri atıyor acayip soğutan bir şey o düzelmeden tekrar geri yüklemiyiceğim
Aynen arada oluyor bağlantı sorunu de beni de ayar ediyor ama onun dışında grafikleri yaşattığı hissiyat mükemmel Cod bu işi biliyor Yıllardır PC nin oyunu mobil de bile kalitesini yansıtıyor şunu fark ettim call Of Duty Mobile Pubg Mobile e göre biraz daha rahat oyun yani telefon biraz daha oynatıyor Pubg biraz ağır onu da HDR açıyor tabi
Koşuyu yavaşlatıyor ondan dimi 😅 aynen bi kötü yönü o ama mermi kapasitesi çok Güzel düşmanları çok fena tarıyor 😅 vayy Bee Call Of Duty Mobile girmeyeli bayağı zaman geçmiş en son Kasım ayında da girmişim ve bugün girdim az önce güncelleme geldi güncelledim oyun Maşallah hâlâ çok kaliteli grafikleri mekanikleri Pubg mobile bin basar
Ben özellikle pandemi döneminde çok vakit geçirdim cod'da. Sokağa çıkma yasaklarını full cod oynayarak geçirmiştim. Betasında başladım sezonlarca oynadım Battle Royale ile başladım Multiplayer ile devam ettim klan kurduk discordda sunucular açtık turnuvalara katıldık ve turnuvalar düzenledik ama final beklediğim gibi olmadı. 😂 Geçenlerde bi girip 1 el Battle Royale oynadım çıktım o kadar, aylardır oynamıyorum.