Activision Yapımın 2019 Yılında 1 Ekim de Mobil Android İos Platformu İçin Çıkardığı Call of duty Mobile Nasıl Buluyorsunuz Oynayanlarınız Var mı? Ben Oynuyorum Oynadıkça Grafik kalitesi olarak şunu Söyleyim Pubg Mobile den çok daha gelişmiş yüksek grafik ayarında Abartmadan söylüyorum Samimi PC grafiği gibi sanki şu güzelliğe bakar mısınız
Call of Duty Mobile oynayanlarınız var mı? En son ne zaman oynadınız, nasıl oyun sizlere göre?
Ben de Çok Beğeniyorum Cod Oyunlarını 😊⭐ Activision Yapıma ait Biliyorsundur Activision çok başarılı yapım Call Of Duty Benim gözümde Modern Warfare serisi ile Favorim oldu Özellikle Modern Warfare 2 Ah ulan keşke android telefon da oynayabilsem sadece PC PlayStation üzerine cikarilmasina kızıyorum da Grafikleri zaten Android cihaz da artık günümüzde ki kaldırır ben Samsung S10 Kullanıyorum S10 rahat oynatır
Vayy Cod Oynanmaz mı? Be ya PC de ne kadar Başarılı ise Bunu Mobil Platform da Bile Gösterdi 😊⭐ Peki şu an Bıraktın mı? Oynamayı @FelFire Ben Oynuyorum Hatta Nick CodGhost2009