Hayırlı Geceler Arkadaşlar Bi Zamanların Efsane Savaş Türünde ki Oyunu Call Of Duty Oyununu Bilmeyeniniz Yoktur Özellikle Modern Warfare serisi ile çok Ünlendi Büyük Başarı yakaladı Benim de Gözümde modern Warfare serisi ile Favorim oldu Özellikle Modern Warfare 2 Candır Benim gözümde Ghost Ölümü çok üzüyor ve Kontrol ettiğimiz karakter Roach 😥 Her neyse 2019 Yılında Activision Yapım Call Of Duty Mobile Adında Android Ve İos platformuna göre Çıkarıyor Haritalar olarak Modern Warfare serisi den Black Ops dan haritalar ekleniyor yani anılar yeniden canlanıyor Lafın özü COD mobile Oynuyor musunuz? İlk ne zaman Oynadınız ben İlk çıktığı zaman indirmiştim telefona O zaman bile çok güzeldi Grafikleri şimdi harita artınca kendini biraz daha geliştirdi PC grafiğe yakın çok Güzel Grafikleri var Birde keşke Hikaye modu eklense on numara olur
Call of Duty Mobile oynayanlarınız var mı? İlk ne zaman oynamaya başladınız?
2020 yılı gibi oynamaya başlamıştım yaklaşık bir kaç ay oynadım baya sardı ama çok hareketli bir aksiyon vardı MVP olmak çok hoşuma gidiyordu orada aşırız zevkliydi ama sildim :D
Niçin bıraktın peki Battle Royale Sarmadiysa battle Royale de iddialı değil zaten Cod Asıl zevki multiplayer çok oyunculu modu Ben oynuyorum Pubg Mobile de yüklü Cod mobile oynayınca Pubg Mobile karşı ilgim düştü Özellikle Cod mobile Gelen O modern Warfare 2 de ki terminal haritası ilk modern Warfare da ki cross fire ve modern Warfare 3 de dome haritası çok ayrı renk katıyor aklıma anılar geliyor Tabi modern Warfare yerini tutmuyor mobile Modern Warfare çok Başkaydi Onun yerini Black Ops bile tutmaz