Gamer Point Blank oyununda rütbeniz nedir? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim rutbem kıdemli teğmen oyunda üsteğmen olmama çok az bir zaman kaldıPoint Blank oyununda rütbeniz nedir?#oyunlar#gamer#point#blank#iyi#günler#günaydın#reisaga55 Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın Point Blank oyununda rütbeniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,2b cevap paylaştı. hiç oynamadım 1 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Askerdeyken asteğmendim, son iki ay sen teğmensin diyerek omzuma iki yıldız emanet ettiler. 1 12 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl 26 Sen kaç birader? Yorumla Reisaga55 +1 yıl 22 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Nasıl teğmen oldun askerde ben neden olmadım Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Üni mezunuysan -ki herkese çikmaz tamamen sans işi- yedek subaylık denk gelebilir. 12 ay maaşlı yapar son iki ay teğmen olur ve terhis olursun. Yorumla Reisaga55 +1 yıl 6 ay yaptım lise mezunu yum Yorumla Reisaga55 +1 yıl Üniversite sınavına hazırlık yapıyorum Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Benimki eğirdirdi acemilik bilader. Önce Manisa Bati kısla sonra amasya.Amasyada terhis oldum. Yorumla Reisaga55 +1 yıl İyi Yorumla KnightsSword +1 yıl Sağ ve Sol olarak mı iki yıldız toplam yani :D Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Toplamda 2 adettiler, 4 adetlilerden başlayarak emirler gelirdi. Yorumla KnightsSword +1 yıl Rütbeleri biliyorum yani teknik olarak bir omuzdaki yıldız rütbeyi temsil eder sen teğmen için 2 yıldız verdiler deyince ben teyit etmek istedim toplamı mı saydın diye neyse Gözün aydın geçte olsa :D hoş gelmişsin. Yorumla
darkwarrior066 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 8-9 sene önce oynuyodum şimdi ne alemdedir fikrim yok 1 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Rutben neydi oyunda Yorumla darkwarrior066 +1 yıl bilmem Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hiç oynamadım bu oyunu 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Oyna bilgisayar varsa Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hala devam ediyor mu bu ya zamanında az oynamazdım 1 11 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Rutben ne oyunda hala devam ediyor Yorumla sedomania2 +1 yıl valla uzun zaman oldu hatırlamıyorum Yorumla Reisaga55 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Reisaga55 +1 yıl Rutben ne Yorumla sedomania2 +1 yıl hatırlamıyorum aga 10 sene oldu Yorumla Reisaga55 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla sedomania2 +1 yıl 23 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Askerlik yaptın mı Yorumla sedomania2 +1 yıl evet Yorumla Reisaga55 +1 yıl Kaç ay yaptın hangi şehirde Yorumla sedomania2 +1 yıl neden sordun merak ettim Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Orgeneraldim bıraktım 3-4 yıl oldu 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Neden bıraktın Yorumla
j4ckWhiskey Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çooook eskiden oynamıştım hatırlamıyorum 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Rutben ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç oynamadım
Askerdeyken asteğmendim, son iki ay sen teğmensin diyerek omzuma iki yıldız emanet ettiler.
Kaç yaşındasın sen
26
Sen kaç birader?
22
Nasıl teğmen oldun askerde ben neden olmadım
Üni mezunuysan -ki herkese çikmaz tamamen sans işi- yedek subaylık denk gelebilir. 12 ay maaşlı yapar son iki ay teğmen olur ve terhis olursun.
6 ay yaptım lise mezunu yum
Üniversite sınavına hazırlık yapıyorum
Benimki eğirdirdi acemilik bilader. Önce Manisa Bati kısla sonra amasya.
Amasyada terhis oldum.
İyi
Sağ ve Sol olarak mı iki yıldız toplam yani :D
Toplamda 2 adettiler, 4 adetlilerden başlayarak emirler gelirdi.
Rütbeleri biliyorum yani teknik olarak bir omuzdaki yıldız rütbeyi temsil eder sen teğmen için 2 yıldız verdiler deyince ben teyit etmek istedim toplamı mı saydın diye neyse Gözün aydın geçte olsa :D hoş gelmişsin.
8-9 sene önce oynuyodum şimdi ne alemdedir fikrim yok
Rutben neydi oyunda
bilmem
şu oyun kapanmadı mı hala ya :D
Hiç oynamadım bu oyunu
Oyna bilgisayar varsa
hala devam ediyor mu bu ya zamanında az oynamazdım
Rutben ne oyunda hala devam ediyor
valla uzun zaman oldu hatırlamıyorum
Nasıl yani
Rutben ne
hatırlamıyorum aga 10 sene oldu