İnternet & Teknoloji Point Blank oynayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor reklamını gördüm şimdi eski günler aklıma geldi :D oynayan var mı muhabbet olsun... Güncellemeler+1 yıl Oynayan varmış duygulandım... Point Blank oynayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lawcutioner Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eskiden oynardım zaman hızlı geçiyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle... Yorumla Lawcutioner +1 yıl Kütüphane diye bir harita vardı hep orada oynardım Yorumla Soran +1 yıl İniyor söyleyeceğim bakalım duruyor mu... Yorumla Lawcutioner +1 yıl Eski zevki vermez be Yorumla
lagerthaqs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Vay ne oynardım hsjsj 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Eski güzel günler Yorumla lagerthaqs +1 yıl Özledim Yorumla Soran +1 yıl şu an iniyor tekrar bakacağım ne var ne yok güzel oyundu Yorumla lagerthaqs +1 yıl Bendemi yüklesem ya 😅 Yorumla Soran +1 yıl Denenebilir... Yorumla lagerthaqs +1 yıl Aynen Yorumla
Ǥнσsτ_ツ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Wolfteam, pointblank, S2 hep oynadığım oyunlardi 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç oynamadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl çok iyi oyundu tekrar başlasam mı diye düşündüm Yorumla SadeceErenn +1 yıl Zamanında güzel ola şeyler eski tadını veremiyor. Biraz oynar duygulanırsın sonra da bırakırsın bence Yorumla Soran +1 yıl bakalım iniyor deneyeceğim... Yorumla SadeceErenn +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bennn 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hala oynanır mı... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce oynadın mı oynadiysan hangi sene Yorumla Soran +1 yıl 2015 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 2011 den beri oynuyorum 2015 te ki kalite yok. P2W e döndü oyun yeni güncellemeler falan pek iyi değil hile çok fazla. Hangi klanlarda bulundun belki tanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskiden oynardım zaman hızlı geçiyor
Evet öyle...
Kütüphane diye bir harita vardı hep orada oynardım
İniyor söyleyeceğim bakalım duruyor mu...
Eski zevki vermez be
Vay ne oynardım hsjsj
Eski güzel günler
Özledim
şu an iniyor tekrar bakacağım ne var ne yok güzel oyundu
Bendemi yüklesem ya 😅
Denenebilir...
Aynen
Wolfteam, pointblank, S2 hep oynadığım oyunlardi
Hiç oynamadım
çok iyi oyundu tekrar başlasam mı diye düşündüm
Zamanında güzel ola şeyler eski tadını veremiyor. Biraz oynar duygulanırsın sonra da bırakırsın bence
bakalım iniyor deneyeceğim...
İyi eğlenceler
Teşekkürler...
Bennn
hala oynanır mı...
Daha önce oynadın mı oynadiysan hangi sene
2015
Ben 2011 den beri oynuyorum 2015 te ki kalite yok. P2W e döndü oyun yeni güncellemeler falan pek iyi değil hile çok fazla. Hangi klanlarda bulundun belki tanırım