Gamer Point blank oynayan var mı? Akrep96 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa beraber oynayalım? Güncellemeler+1 yıl Dediğim gibi, bana göre çok kaliteli oyun bunun görseli başka oyunlarda yok. haz vermiyor başka oyun. (Varsa point blank oynarız. Point blank oynayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl pb daha kapanmadı mı yaı 23 yaşındayım 14 15 yaşımdayken oynardım o zaman bile hileden geçilmiyordu 1 4 Yorumla Akrep96 +1 yıl Kaliteli oyunlar kolay kolay kapanmaz. Hile oyunda yok varsa bile ben, oynarken denk gelmedi. Yorumla TidusLeonhart +1 yıl demek ki düzeltmişler zamanında hilesiz oynayan bulamıyordun o derece fena hile oyunuydu artık yalnız kalmayayım diye ben bile wh açıyordum Yorumla Akrep96 +1 yıl Aynen düzeldi. Yorumla erkansardagi +1 yıl yok be kardeşim o zamanlar çok kişi oynuyordu hile oluyodu şimdi fazla oynayan yok oyanayanlarda çok eskiden oynayan kişiler hep yıldızlı rütbeler onlarda hile kullanmaya gerek duymuyor oyun yine popüler olsun yine hileden geçilmez. Yorumla
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Zamanında oynamıştım. Para yatıranlara güçlü silahlar vermeleri adaletsizdi. Dinazor modu çok zevkliydi. 1 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Kaldı mı o oyun ya :) 6 yıl önce falan oynuyordum 1 3 Yorumla Akrep96 +1 yıl Diğer oyunlar bana görselleri çok yapmacık geliyor bu oyun bana göre çok kaliteli. Yorumla _Han_ +1 yıl Hala devam ediyor mu Yorumla Akrep96 +1 yıl Aynen Yorumla
gozdeyimbenn1 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ne oyunu o 1 1 Yorumla Akrep96 +1 yıl Nişancı tarzı oyun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
pb daha kapanmadı mı yaı 23 yaşındayım 14 15 yaşımdayken oynardım o zaman bile hileden geçilmiyordu
Kaliteli oyunlar kolay kolay kapanmaz. Hile oyunda yok varsa bile ben, oynarken denk gelmedi.
demek ki düzeltmişler zamanında hilesiz oynayan bulamıyordun o derece fena hile oyunuydu artık yalnız kalmayayım diye ben bile wh açıyordum
Aynen düzeldi.
yok be kardeşim o zamanlar çok kişi oynuyordu hile oluyodu şimdi fazla oynayan yok oyanayanlarda çok eskiden oynayan kişiler hep yıldızlı rütbeler onlarda hile kullanmaya gerek duymuyor oyun yine popüler olsun yine hileden geçilmez.
Zamanında oynamıştım. Para yatıranlara güçlü silahlar vermeleri adaletsizdi. Dinazor modu çok zevkliydi.
Kaldı mı o oyun ya :) 6 yıl önce falan oynuyordum
Diğer oyunlar bana görselleri çok yapmacık geliyor bu oyun bana göre çok kaliteli.
Hala devam ediyor mu
Aynen
Asss*ktir bee. 10 sene önce oynardık
Ne ki o
Pp de fotoğrafı var
Ne oyunu o
Nişancı tarzı oyun.
Maalesef ya 🥺
pay to win oyunları sevmem 😅