Gamer Bir oyunda ulaşabildiğiniz en yüksek rütbe/lig nedir? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Oyunların eğlenceli tarafının yanı sıra bir de rekabetçi tarafı olan rütbeler bulunuyor. Bir oyundaki oyunculuk seviyemizi kısmen belirleyen bu rütbeler oluyor. Peki siz, bir oyunda en yüksek hangi rütbeye ulaşabildiniz?#Triggerr Bir oyunda ulaşabildiğiniz en yüksek rütbe/lig nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl COC'da ilk 100 arasında en yüksek ligdeydim. Efsanede. Pubg'de 5 hesap Fatih'e kastım. ÜŞN takımlıda. 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Bir çok oyunda en sona kadar çıkıyorum sonra bırakıyorum :D Csgo global, faceit lvl 10, valorant immortal, dota2 legend. 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Öyle bi rütbe olmadı hiç ağwişdşsşs 1 1 Yorumla Triggerr +1 yıl fasfasdds Yorumla
ᴅσɴтwσʀʀʏ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ranking 1 sikkroadda item sıralaması kale sahibi deputy commander 1 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Benim yeteneğim gücüm rütbelerle liglere ölçülemez aktif saha uzmanlığım var 1 0 Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Cs 1.6 da binbaşı rütbesine kadar adam vurmuştum 😄 1 0 Yorumla
Heelaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Wild rift te elmas 3 FIFA 21 ultimate team WL de elit 3 1 0 Yorumla
Hakanisikxd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Eskiden wolfteam oynardım 3 yıldız olmuştum 😂 Sonra da bıraktım oyunu 😂 Ama çok özledim ya 😔 1 0 Yorumla
animecikiz07 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl En fazla cariye oldum ötesi yok jebebdksbenfjc 1 0 Yorumla
Schn4ps Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Metin2 de 88 leveldim o zamanlar gerçi çok zor idi 1 0 Yorumla
obsesifmor Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kahraman büyükusta olmak isterdim 1 1 Yorumla obsesifmor +1 yıl Virgül eksikliğinin cümleyi ne hale getirdiğini görüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
COC'da ilk 100 arasında en yüksek ligdeydim. Efsanede.
Pubg'de 5 hesap Fatih'e kastım. ÜŞN takımlıda.
Bir çok oyunda en sona kadar çıkıyorum sonra bırakıyorum :D Csgo global, faceit lvl 10, valorant immortal, dota2 legend.
Öyle bi rütbe olmadı hiç ağwişdşsşs
fasfasdds
Ranking 1 sikkroadda item sıralaması kale sahibi deputy commander
Benim yeteneğim gücüm rütbelerle liglere ölçülemez aktif saha uzmanlığım var
Cs 1.6 da binbaşı rütbesine kadar adam vurmuştum 😄
Wild rift te elmas 3
FIFA 21 ultimate team WL de elit 3
Eskiden wolfteam oynardım 3 yıldız olmuştum 😂 Sonra da bıraktım oyunu 😂 Ama çok özledim ya 😔
Mobile legends mistik 2
Lol de en fazla gold olurum
Cs go global/ LoL altın 2
Fatih olmuştum
Lol plat 1
En fazla cariye oldum ötesi yok jebebdksbenfjc
Delii
Metin2 de 88 leveldim o zamanlar gerçi çok zor idi
As rütbesi
Lol plat 5
Fatih
Kahraman büyükusta olmak isterdim