Oyun oynamadan önce parmaklarınıza antrenman yaptırır mısınız 🤔
Ben el yayı kullanıyorum genellikle spordan sonra 3 defa iki elim içinde kullanırım ve parmakları bilek refleksini de artırıyor gerçekten 💪😎

Oyun oynamadan önce parmaklarınıza antrenman yaptırır mısınız 🤔
Ben el yayı kullanıyorum genellikle spordan sonra 3 defa iki elim içinde kullanırım ve parmakları bilek refleksini de artırıyor gerçekten 💪😎
Buna gerek duymuyorum ama oynadığım oyun eğer ki rekabetçi bir mod oyunuysa eğer oyuna girmeden önce zaten ısınma modunda hem elimi, hem yeteneğimi test edip ısındırıyorum.
Cevap
2Cevap
Antremanı oyunca yapıyorum
Aga amaç parmaklar da bilekte yani valla ben el yayı kullanıyorum oyunda elim fena halde dönüp vuruyor dün 5 kişiyi aynı anda aldım 5i de sıra sıra şansıma geldi sanki 😄 Adminler dedi ki Fiqht tw ver verdim baktılar
sen nasıl bu kadar iyi oynuyorsun dediler ben spor yapıyorum spor yaptıktan sonra da el yayı kullanıyorum dedim şaşırdılar 😂
iyiymiş knk o başka bir gamer profesyonellik seviyesi :D ben o kadar uğraşmıyorum ama evet bazen oyun oynamadan önce esnediğim oluyor tabi ki. boynum ve ellerimi oynatıyorum biraz ısınıyorum yani, 5-6 saat oyun oynayınca hazırlanmak gerekiyor yoksa tutuluyor her tarafım :D
😄😄
Normalde zor oynatırıyorum 😂
Uğraşamam ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?