Rdr 3 kesinlikle rdr 2 den aldığım keyifi başka oyundan almadım o atmosferi ve vahşi batı hayatı adamlar çok güzel işlemişti rdr 3 te büyük ihtimal everest olur
Kalite bakımından zaten aynı yapımcı tarafından yapıldıkları için kıyaslama yapmak saçma olur. İkiside çok çok çok sağlam oyunlar olarak çıkacaktır, ama benim tercihim şehirde metropolde geçen bir hikayedense tekrar at üstünde kovboy olmaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
GTA tabiki, kıyas olmaz, kıyaslanması teklif bile edilemez. :)
İlk olarak Gta yılların serisi mesela şöyle bir örnek verim Gta Vice City Çoğu kişi Çocukluk zamanında Oynadığı Efsane oyunlardan Biridir Veya san Andreas şimdi Neden Gta 6 Oynamayalım Ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Grand Theft Auto 6 oyununu oynardım
Açıkçası pek gta sevmem 6 çıksa oynar mıyım bilmiyorum bu yüzden seçimim red dead redemption 3.
Rdr 3 kesinlikle rdr 2 den aldığım keyifi başka oyundan almadım o atmosferi ve vahşi batı hayatı adamlar çok güzel işlemişti rdr 3 te büyük ihtimal everest olur
Bu konu tartışmaya bile kapalı bir konu, kesinlikle RDR 3 yani bunu kıyaslamak bile benim düşünceme göre yanlış diyorum :D
Ah Ulen Gta Oynamak bi türlü nasip olmadı ama aklımda düşünüyorum şimdilik tam GTA olmasa da ona benzer car Parking Multiplayer oynuyorum android
Kesinlikle GTA 6 oynardım. RDR 3 oyununu ilk defa duydum.
Kalite bakımından zaten aynı yapımcı tarafından yapıldıkları için kıyaslama yapmak saçma olur. İkiside çok çok çok sağlam oyunlar olarak çıkacaktır, ama benim tercihim şehirde metropolde geçen bir hikayedense tekrar at üstünde kovboy olmaktır.
GTA tabiki, kıyas olmaz, kıyaslanması teklif bile edilemez. :)
GTA 6 oynardım tabi ki
İlk olarak Gta yılların serisi mesela şöyle bir örnek verim Gta Vice City Çoğu kişi Çocukluk zamanında Oynadığı Efsane oyunlardan Biridir Veya san Andreas şimdi Neden Gta 6 Oynamayalım Ki?
Yani ikisi de sevdiğim serilerden ikisini de oynardım sanırım
İkisi içinde yeni pc dizer ikisinide aynı anda oynamaya çalışırdım.
RDR bir başyapıttır. GTA uçana kaçana sıktığın araba çalıp gezdiğin bir oyun ama RDR çok daha derin çok daha dolu bir oyun
Onları kaldıracak ne pc var ne de oyuna verecek param var.. en fazla gameplay izlerim ağlaya ağlaya
rdr2 2018 gta 5 2013 diyorum sadece
Gta 6 tabiki
yayinlanmaz bu arada
ben seninle oynamayı tercih ederdim
Gta oynarım.