Gamer İmkanınız olsa GTA 6 için sisteminizi yeniler miydiniz? Kastamonlu Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor O oyun namına Güncellemeler+1 yıl Tek bir amaç için İmkanınız olsa GTA 6 için sisteminizi yeniler miydiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sistemim yeni zaten MSİ marka RTX4060 İ7 12650h 0 2 Yorumla Kastamonlu +1 yıl İntel işlemciler ısınıyor diye şikayet duymuştum sende de var mı i9 da bile durum aynıymış Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Hayır öyle bir sıkıntı yaşamıyorum zaten laptop soğutucu da var ama onu kullanmadan da ısınmıyor hiç Yorumla
Mudex Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl GTA 6 olsun olmasın 1 2 yıla yenilicem inş 🥲 0 0 Yorumla
HYDR4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl baba o oun 2027 de pc ye gelir o zamana kadar bizimkiler küflencek mecbur yenilencek qwwqqyqw 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yenilerdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sistemim yeni zaten MSİ marka RTX4060 İ7 12650h
İntel işlemciler ısınıyor diye şikayet duymuştum sende de var mı i9 da bile durum aynıymış
Hayır öyle bir sıkıntı yaşamıyorum zaten laptop soğutucu da var ama onu kullanmadan da ısınmıyor hiç
GTA 6 olsun olmasın 1 2 yıla yenilicem inş 🥲
baba o oun 2027 de pc ye gelir o zamana kadar bizimkiler küflencek mecbur yenilencek qwwqqyqw
Yenilerdim
Yenilerdim
ps 5 alicam zaten gerek yok