Bildiginiz üzere Rockstar Gta San Andreas, Vice City ve GTA 3 alıp Remastered yaptı. Ne yazık ki çoğu oyuncuların yine hevesi kırıldı... Oyunlarda ki grafiklerin ve çoğu mekaniğin düzeltilmesi ve gelistirilmesi dışında karakterlerimizin çizgi film karakteri görünümsü vucutları ve oyun içi olmak üzere karakterlerde de görünen çoğu hatalar ile birlikte karşımıza çıktı. Pahalı olması dışında bu gibi hatalari nedeniyle çoğu oyuncu şikayetçi olmaya devam ediyor. Çoğu oyuncu " büyük bir fiyasko" diye nitelendiriyor hatta... Sizce büyük bir fiyasko mu gerçekten?
GTA Definitive Edition mı yoksa orijinal GTA üçlüsü mü?
2000'li yılların başında çıkan sorunsuz oyunları, 2021 yılında hiçbir değişiklik yapmayıp, buglu bir şekilde piyasaya sürdüler. GTA: SA Definitive Edition'da CJ, beceriksiz birisi tarafından montajlanmış gibi duruyordu. O yüzden ben orijinal versiyonları diyorum, Definitive Edition olarak çıkarırken Rockstar kendine yakışanı yapmadı.
GTA 3 ve SA'yı sınırlarımı zorlayarak oynadım ama sabrımın ötesine geçince ikisini de yarıda bıraktım. Adam akıllı yeniden yapmadıkları sürece artık bu oyunlara geri falan dönülmez. Artık zaten Rockstar'dan bir beklentim yok GTA'dan kazandıkları paralar ile RDR dışında projeye bile girişmiyorlar. Ha oynayacaksanız hiç para vermeden eski sürümü oynayın , bir şey kaybetmeyeceğiniz garanti.
Tabiki de definitive edition. Ne güzel, her şey ayrıntılı ve detaylı bir şekilde baştan yapılmış. Yapay zeka hala dandik ama görüntü kalitesi müthiş olmuş.
Aynen ona bende bayıldım. Birazcık daha önemseyerek yapabilirlermis gibi geliyor bana.. Ben Gta 5 kalitesine yakın bir şey beklemiştim.. Bekledigim gibi değil ya.. Yani o paraya edeceğini yinede düsunmuyorum.