Kardeşim izlerken denk geldim öylesine sorayım dedim çünkü işsizim küçükken nedense bu malları yakışıklı bulup izlerdim? Sizce hangisi daha yakışıklı?
(Düşünün ben en iyilerini koydum)
Julian
Zeo
Toby
Nile
Chao xin
Hyouma
Ryuga
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Julian bence
Bu hangi beyblade bizim zamanında izlediğimizde Takao, Kai, Max, Bilgiç falan vardı.
Kai Hiwatari asi ve yakışıklıydı.
Listedekilerin en iyisi Ryuga. Küçüklüğümün dizisi ayrıca Chao xin dışında hiçbiri de yakışıklı değil. Julian sadece sarışın ve hiçbir olayı yok sadece sarışın olduğu için yakışıklı sanılıyor ama sıradan Avrupalı işte, Toby ve Zeo zaten estetik güzeli Nile ve Hyouma bildiğin çirkin tek adam Ryuga'dır onu birinci yapan yakışıklılığından öte karizması
Kesinlikle katılıyorum. Toby'nin hafızasını kaybedip Faulst olduğu bölümlerde kimse onu tanıyamadı bile sadece Zeo bu Toby'nin gözleri hiç şüphesiz diyerek o olduğunu anladı. Çocuk estetikte çığır açmış kimse tanıyamadı bile gbcvvbbb
Pokemonda roket takımı kıyafet değiştirir Ash malının ruhu bile duymaz, Yugiohda Yugi kimlik değiştirir Joey embesilinin ruhu bile duymaz. Masquerade Alice (burnunun dibindeki kız)'in kişiliği çıkar Dan s, lağının ruhu bile duymaz, Toby resmen apayrı bir kişiliğe dönüşür tanınmayacak hale gelir Zeo malı:"Toby bu, hiç şüphesiz. Bu onun gözleri" sen bu sektör için fazla zekisin a q
Aklıma çocukluğum geldi ben küçükken bir kızdan hoşlanıyordum onunla sürekli beyblade izlerdik o Zeo'yu çok yakışıklı bulurdu , ben de kıskanırdım. Hadi Ryuga'yı sevsen neyse de bu salağı mı bana tercih ediyorsun diye üzülürdüm nvbxvbcv o gün bugündür Zeo'ya karşı hala içimde ufak bir nefret ve kıskançlık var. Çocukluğumdaki canım günlerimi özledim.
Çocukluğum beyblade ile geçti Ryuga karakterimi bile etkiledi kesinlikle Ryuga sonra kyoya
Takao rai Kai Max vardı en son hatırladığım :))
Ben Nile ye bayılırdım ve Ryuga ya
4. Yakışıklı bile değil. ayrıca kyoya nerdee en önemli karakteri koymamışsınız resmen
2. Olan bakuganda değil miydi ya
Küçükken ryugaya asiktim
bunlar kim la