Gamer Sizce hangi karakter daha yakışıklı? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oynayanlar karakterin kişiliğini de düşünerek cevap verebilir Connor Hank Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi karakter daha yakışıklı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bunlar kim?Tommy Vercetti daha yakışıklı 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yok kanka Dexter Deshawn daha yakışıklı Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl oyundaki robotlar harika güzeller :D hele kızları off :D karaya hastaydım 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Connor seri katil gibi duruyor 😂 ben Marcus demek istiyorum sjskskks 😂 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ikisi de değil bence. Captain Price ikisini de tekler. 0 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl markus varken bunlar ne olum 0 5 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Marcus hem çok çirkin hem de hiç sevmiyorum Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl adam devrim yapıyor devrim, boru mu bu Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Marcus'un kısımlarını oynamayı hiç sevmiyorum Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl oyunun sonunu çok etkiliyor Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Gerçekten de öyle gdfhgkchc bitirmeye çok yaklaşmışken söyleyeyim dedim. Ama hâlâ sevmiyorummmm. Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl luca ya benziyooor 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hangisi ve Luca kim Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Marcus alfası 😎 0 3 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Neyini seviyorsun ya Yorumla Blondesmann +1 yıl Adam yürüyen karizma o yüzden 😃 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hiç sevmiyorum Yorumla
guven2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Marcus niye yok 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Marcus'u hiç sevmiyorum hem de çok çirkin Yorumla guven2023 +1 yıl Oyunda karizmatik gelmişti bana kadınlar daha iyi bilir tabii 😅 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Marcus yavrum 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ya ben Marcus'u hiç sevmiyorum. Kızı en başta sevmedim sonradan sevdim ama Marcus'ta olmuyor o. Connor ve Hank'i de en başından beri seviyordum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunlar kim?
Tommy Vercetti daha yakışıklı
Yok kanka Dexter Deshawn daha yakışıklı
oyundaki robotlar harika güzeller :D hele kızları off :D karaya hastaydım
Connor seri katil gibi duruyor 😂 ben Marcus demek istiyorum sjskskks 😂
Ikisi de değil bence. Captain Price ikisini de tekler.
markus varken bunlar ne olum
Marcus hem çok çirkin hem de hiç sevmiyorum
adam devrim yapıyor devrim, boru mu bu
Marcus'un kısımlarını oynamayı hiç sevmiyorum
oyunun sonunu çok etkiliyor
Gerçekten de öyle gdfhgkchc bitirmeye çok yaklaşmışken söyleyeyim dedim. Ama hâlâ sevmiyorummmm.
Hiçbiri Değil Tabikide
luca ya benziyooor
Hangisi ve Luca kim
Marcus alfası 😎
Neyini seviyorsun ya
Adam yürüyen karizma o yüzden 😃
Hiç sevmiyorum
Marcus niye yok
Marcus'u hiç sevmiyorum hem de çok çirkin
Oyunda karizmatik gelmişti bana kadınlar daha iyi bilir tabii 😅
Marcus yavrum
Ya ben Marcus'u hiç sevmiyorum. Kızı en başta sevmedim sonradan sevdim ama Marcus'ta olmuyor o. Connor ve Hank'i de en başından beri seviyordum.