Diziler & Filmler Arka sıradakiler dizisindeki hangi oyuncu daha yakışıklı? MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar yorumları bolca bekliyorum Oktay İbo Ali Saffet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arka sıradakiler dizisindeki hangi oyuncu daha yakışıklı? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hiç birisi. 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Saffet Adam Karizma ya Helevşimdiki. hali dahada iyi 1 0 Yorumla
Javelinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kerem 1 5 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Psikopat Kerem iyiymiş Yorumla Javelinn 1 yıl Evet 😃 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Aman kalsın yakışıklı bir oyuncu ama rolü beni korkuttu.😂😂 Yorumla Javelinn 1 yıl 😃 rollere takılma Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl O da doğru Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kumral ibo 1 3 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Benim ki de Ali😂😂😂😂 Yorumla mies94 1 yıl Çaytak ne :) Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Herhade Oktay diyecek halim yok😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oktay yakışıklı. İbo sempatik. 0 4 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Oktay değil de bence Kerem yakışıklı. Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Kerem'i hiç beğenmiyordum 😹. Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Aşkolsun kendileri benim favorim😂😂😂😂 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Tipim değil 😹. Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Oktaaayyy👀 0 13 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl O idare eder 😂😂😂😂 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl O da Gamze ile çok yakışıyordu. Gerçekte de çok yakışırlardı bence Yorumla Melodiieejj 1 yıl Evettt yaaa , ben cok begeniyordum onlarin iliskisini. Bide ibonun ve sibelin😅 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Evet çok yakışıyorlardı. Benim flimde en mutlu olduğum zaman Oktay ve Gamze'nin barışma sahnesi oluyordu. Yorumla Melodiieejj 1 yıl Ahahaha benimde oyle Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Hele Oktay ve Gamze'nin öpüşme sahnesi beni hepten mutlu ederdi Yorumla Melodiieejj 1 yıl 🤣🤣🤣 alemsin , ben daha cok o bakismalarini seviyodum Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Hatta benim bir arkadaşım vardı o da bana sen Gamze ol Ben de Oktay olayım diyordu.🤭🤭🤭 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Ee babamlar çekti o yüzden her sahnesini biliyorum Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl O dediğin de var. Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Açıp bazen izliyorum Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Benim profil de de Oktay ile fotoğrafım var Yorumla Melodiieejj 1 yıl Gordumm👀👀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç birisi.
Saffet Adam Karizma ya Helevşimdiki. hali dahada iyi
Kerem
Psikopat Kerem iyiymiş
Evet 😃
Aman kalsın yakışıklı bir oyuncu ama rolü beni korkuttu.😂😂
😃 rollere takılma
O da doğru
Kumral ibo
Benim ki de Ali😂😂😂😂
Çaytak ne :)
Herhade Oktay diyecek halim yok😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Oktay yakışıklı. İbo sempatik.
Oktay değil de bence Kerem yakışıklı.
Kerem'i hiç beğenmiyordum 😹.
Aşkolsun kendileri benim favorim😂😂😂😂
Tipim değil 😹.
Oktaaayyy👀
O idare eder 😂😂😂😂
O da Gamze ile çok yakışıyordu. Gerçekte de çok yakışırlardı bence
Evettt yaaa , ben cok begeniyordum onlarin iliskisini. Bide ibonun ve sibelin😅
Evet çok yakışıyorlardı. Benim flimde en mutlu olduğum zaman Oktay ve Gamze'nin barışma sahnesi oluyordu.
Ahahaha benimde oyle
Hele Oktay ve Gamze'nin öpüşme sahnesi beni hepten mutlu ederdi
🤣🤣🤣 alemsin , ben daha cok o bakismalarini seviyodum
Hatta benim bir arkadaşım vardı o da bana sen Gamze ol Ben de Oktay olayım diyordu.🤭🤭🤭
Ee babamlar çekti o yüzden her sahnesini biliyorum
O dediğin de var.
Açıp bazen izliyorum
Benim profil de de Oktay ile fotoğrafım var
Gordumm👀👀