Oyun oynayan birisine mesaj attığınızda (oynadığı oyuna göre değişir) hemen cevap alamazsınız. Peki bu sizin beklentinizde olan bi bencillik mi yoksa oyun oynayanın sorumsuzluğu mudur?
Oyun oynayan insandan mesajlara hemen dönmesini beklemek bencillik mi?
Yani bence birazda o kişiye vakit ayırmalı. Sürekli oyun oynuyorsa ve mesajlara bakmaya pek vakit ayırmıyorsa bende yazmayı keserim şahsen. Yani oyun oynarken atmam en azından. Belki o an rahatsız olabilir ve benim yüzümden oynadığı oyunj yarıda bırakabilir o yüzden oyun bittikten sonra yazmak bence daha iyi olur diye düşünüyorum.
İkimizde oyun oynuyoruz. O mesaj atınca iki saniye ara verip cevap yazıp devam ediyorum. Ama 2 gündür konuşmadık çünkü o oyuna tekrar başladı ve beni unuttu...
Sana aşık olduğunu söylüyorsa, ama 2 gün boyunca tek kelime yazmıyorsa, aşık değildir. (sevgilineen bahsediyormuşsun gibi geldi) Eğer sen yokmuşsun gibi günlerce yaşıyorsa, aklına gelmiyorsan en son attığı mesaj günler öncesinde kalıyorsa, burada aşk yok. Yapılana ve söylenilene iyi odaklan. Sevdiğini söyleyip sevmiyor gibi hareket ediyorsa, ya sevgisi yalandan, ya da sevgisini göstermeyen bi tip. Gösterilmeyen sevginin anlamı yoktur. Yalan sevginin de anlamı yoktur. Eğer sevginin karşılığı gelmiyorsa, tükenirsin. O hiçbir şey kaybetmez ama sen çok şey kaybedersin. Kendisini hiç sevmeyen birini deli gibi sevmek, tam olarak delilik olur. Çünkü o aşk öyle ya da böyle çok sevenin ama sevilmeyenin zehiri olur. "Sevmek lazım, ama bağımlı olmadan sevmek lazım."
Her insanın meşguliyeti ve uğraşı farklı. Arayışı farklı. Kimi kimi film izlerken, kimi yemek yerken, kimi spor yaparken rahatsız edilmek istemez. Oyun da bunlar igib normal bi faaliyet. Oynadığı oyuna göre değişir dediğin gibi. Ama cevap verebilecek iken cevap yazmıyor ise o ilişki yürümez.
Oyun oynayan insandan geri dönüş alamazsınız çünkü bu dünyada değildir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana istisnasız herkes geç cevap verdiği için bir iki saatlik geç cevaplar koymuyor artık. Oyun oynayan kişi de ancak bu kadar geç cevap verir herhalde. Bencillik durumunun mesajın aciliyetine göre değişir demek istiyorum. Yine de erken dönün lütfen..
Bazi oyunlarda bilririm gorunmuyor ve bazi telefonlarda otomatik rahatsiz etme modu var o zaman arama dahil gorunmuyor o durumda suc kimsede olmuyor ama oyunda da cevap veremezsin ki