Gamer Seni oyuna bu ikisi çağırsa hangisine giderdin: Sevgilin / arkadaşın? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangisiyle oyun daha zevkli sevgilim tabi ki arkadaşım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Guncel Seni oyuna bu ikisi çağırsa hangisine giderdin: Sevgilin / arkadaşın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Arkadaşla Mount And Blade oynamanın yerini hiçbir şey tutmaz shsjjdjd 0 4 Yorumla benkendall +1 yıl izlicem videosunu beğenirsem oynarım Yorumla benkendall +1 yıl bi de beleştir umarım Yorumla Mario45 +1 yıl Çok pahalı değil Yorumla benkendall +1 yıl almam yoğ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sevgilim tabi ki 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sevgiliyle oynama fırsatı olmadı oyun türüne göre değişir ama ağırlık arkadaşta sanırım :) 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Erkekler arkadaşaKadınlar sevgiliye Net Hshsh 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Net Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Arkadaşıma giderdim çünkü sevgiliyle oyun oynamak bazen riskli olabiliyor. Kazanınca da kaybedince de kriz çıkabiliyor yani daha rahat arkadaşla. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Gamer sevgilim olmadı ama böyle durumlarda ağırlıklı olarak sevgilimi tercih ederdim. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim otursun oturduğu yerde, agalar dururken.. 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl Oyyy ❤️ Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hangisi ilk teklifi yaparsa😈 1 13 Yorumla benkendall +1 yıl Wow Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😂😂 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Peki sence? Yorumla benkendall +1 yıl Sevglyi. km agalarimnan girerim tabi Yorumla dikenliyıl +1 yıl Aferim😊 Yorumla benkendall +1 yıl Jskskdsk Yorumla dikenliyıl +1 yıl Burcun ne Yorumla benkendall +1 yıl İkizlerim sen Yorumla dikenliyıl +1 yıl Akrep Yorumla dikenliyıl +1 yıl Pubg oynadın mı hic😀 Yorumla benkendall +1 yıl pc de oynadım ama sildim Yorumla dikenliyıl +1 yıl Pc yok benim telde var Yorumla dikenliyıl +1 yıl Anladım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl O kendini bilir 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Şifreli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek kankayla oyun oynamak> sevgiliyle oyun oynamak 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Bence de Yorumla
Cero67 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Oyunda sevgilimi gıcık etmek onu yenmek hoşuma gider 😂😂😂😂 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Nice hareket Yorumla
awawşğqüwüwq Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Sevgilim diyen kişilere sormak istiyorum. Sevgiliniz olmadan önce kim vardı? 0 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Arkadaş 1 4 Yorumla benkendall +1 yıl agaların yeri baskadir Yorumla _Centaur_ +1 yıl Aşk başka oyun başka aga Yorumla benkendall +1 yıl helal len helal sana yusufi Yorumla _Centaur_ +1 yıl Jsjsks Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiçbirine gitmem 😄 tek oynamak daha iyidir 😎 0 2 Yorumla benkendall +1 yıl Yalniz kurt he Yorumla FiqHShott +1 yıl Evet he 😄 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sevgilim olmadığı için arkadaşım jfhdf 0 2 Yorumla benkendall +1 yıl Skaşsşsl agab Yorumla IXARESXI +1 yıl Ühü Yorumla
Matkap0110 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tek tabanca 😁 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl Ahsjdlslsşsşc Yorumla
Adnanbeligelen Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Napim arkadasi tabiki sevgilim 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl O da bi seçenek Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl arkadasım elbette 0 4 Yorumla benkendall +1 yıl Herkes diyor kanki Yorumla benkendall +1 yıl Çok mu lazım sanki Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Wjdjsjdjs agalarla oynamak daha keyifli ama Yorumla benkendall +1 yıl Diyom ya sevgilim. km agalarım varken Yorumla
Demirgibisertt Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Arkadaşla zevkli olur 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Aynen Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Manitayla oynarım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl oyunu 3 kişilik yapardım 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Paylasmak güzel slwldks Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sevgili adayı. 0 4 Yorumla benkendall +1 yıl Üzdü... Yorumla PromisedLand +1 yıl Herkesin senin gibi sevgilisi mi var zannediyorsun sen? Yorumla benkendall +1 yıl Benim sevgilim yok aw Yorumla PromisedLand +1 yıl Senin gibi güzel demek istedim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Arkadaşla Mount And Blade oynamanın yerini hiçbir şey tutmaz shsjjdjd
izlicem videosunu beğenirsem oynarım
bi de beleştir umarım
Çok pahalı değil
almam yoğ
Sevgilim tabi ki
Sevgiliyle oynama fırsatı olmadı oyun türüne göre değişir ama ağırlık arkadaşta sanırım :)
Erkekler arkadaşa
Kadınlar sevgiliye
Net Hshsh
Net
Arkadaşıma giderdim çünkü sevgiliyle oyun oynamak bazen riskli olabiliyor. Kazanınca da kaybedince de kriz çıkabiliyor yani daha rahat arkadaşla.
Gamer sevgilim olmadı ama böyle durumlarda ağırlıklı olarak sevgilimi tercih ederdim.
Sevgilim otursun oturduğu yerde, agalar dururken..
Oyyy ❤️
Hangisi ilk teklifi yaparsa😈
Wow
😂😂
Peki sence?
Sevglyi. km agalarimnan girerim tabi
Aferim😊
Jskskdsk
Burcun ne
İkizlerim sen
Akrep
Pubg oynadın mı hic😀
pc de oynadım ama sildim
Pc yok benim telde var
Anladım
O kendini bilir
Şifreli
Erkek kankayla oyun oynamak> sevgiliyle oyun oynamak
Bence de
Oyunda sevgilimi gıcık etmek onu yenmek hoşuma gider 😂😂😂😂
Nice hareket
Sevgilim
Sevgilim diyen kişilere sormak istiyorum. Sevgiliniz olmadan önce kim vardı?
Arkadaş
agaların yeri baskadir
Aşk başka oyun başka aga
helal len helal sana yusufi
Jsjsks
Hiçbirine gitmem 😄 tek oynamak daha iyidir 😎
Yalniz kurt he
Evet he 😄
Sevgilim olmadığı için arkadaşım jfhdf
Skaşsşsl agab
Ühü
ikisiylede oynamam
Tek tabanca 😁
Ahsjdlslsşsşc
Napim arkadasi tabiki sevgilim
O da bi seçenek
arkadasım elbette
Herkes diyor kanki
Çok mu lazım sanki
Wjdjsjdjs agalarla oynamak daha keyifli ama
Diyom ya sevgilim. km agalarım varken
Arkadaşla zevkli olur
Aynen
Tabiki sevgilim.
Manitayla oynarım.
oyunu 3 kişilik yapardım
Paylasmak güzel slwldks
Sevgili adayı.
Üzdü...
Herkesin senin gibi sevgilisi mi var zannediyorsun sen?
Benim sevgilim yok aw
Senin gibi güzel demek istedim 😂
Tabiki arkadaşlarla
Aa manitim
Sevgilim
Manitaaq