Selam dostlar. Benim başıma gelmedi ama sanırım burada başına gelmiş, gelebilecek olan insanlar vardır diye düşünüyorum :)Sevgiliniz bir gün sizin çok oyun oynamanızdan, kendisine değil de oyunlara çok ilgi göstermenizden bıkıp sizi seçim yapmakta zorlarsa sevgilinizi mi oyunlarınızı mı seçerdiniz?
ben bir tık zorlanabilirdim seçmekte bir şekilde orta yolu bulmaya çalışırdım 😂
Sevgiliniz, kendisi ve oyun arasında seçim yapmanızı isterse ne yapardınız?
ya ömrümün sonuna kadar geçerli bir karar vermemi istiyorsa çocuktur o, ama benimle ilgilen özledim vs diyorsa kapatır giderim yanına ölüm yok sonunda sonra oynarım
Böyle bir şey başıma gelseydi sevgilimi seçerdim onun kalbini kırmak gibi bir niyetim hiçbir zaman olamaz onu her zaman mutlu etmek isterim üzülmesini hiç istemem tabi olsaydı 😕
Yani ama şöyle bir şey de var boş zamanlarımda da öyle çok oyun oynamam ben kafama eserse girerim esmezse dizi film veya YouTube dan video izlerim ya da KS de takılırım görüş falan yazarım ya da Twitter da bazı konulara göz atarım 😇
Oyun bağımlısı insanların hepsi zorlanır. Ben oynamıyorum ama karşı tarafın o klavyeyi bırakıp benimle ilgilenmesini isterim. 😂 Duyduğumuz sözler ise "Kapat kapat teli ölüyorum." oluyor ve telefon tak yüzüne kapanıyor. Genelde oyun tercih ediliyor. 😑😒
Sevgililik bana boş geldiği için -ki olmasını da istemem- direkt oyunları seçip kendisine kapıyı gösterirdim. Ama oyunlara sabahtan akşama kadar giren, bağımlılık düzeyinde biri değilim. O yüzden de bu tarz bir soruyla karşılaşacağımı sanmıyorum ☾
Başıma geldi. Bende oyunu seçtim. Ona göre kendime hiç zaman ayırmayacak, o bana mesaj attığında hemen cevap verecek ve sürekli onunla ilgilenecektim. Güzel olduğu kadar akıllı olsaydı, bitmezdi o ilişki. 😂
Ya bunu isteyenler var mı harbiden jsjsjjd hadi “çok oynuyorsun biraz azalt, özlüyorum seni” falan o olur da, ya oyun ya ben demek…çok çocukça valla böyle yapan varsa çok garip
ahdasda şey geldi aklıma bilgisayar başındasın o da kapının ağzında sana bu soruyu soruyor :D dönüyor bakıyorsun sonra oyun oynamaya devam ediyorsun aısjdaosd