Sizi ihmal derecesinde oyun bağımlılığı olan sevgiliniz olsa ne yaparsınız?

Sizi ihmal derecesinde oyun bağımlılığı olan sevgiliniz olsa ne yaparsınız?
Hepimizin kendine ayırdığı, ayırması gereken zaman dilimi olmalı. Ama birlikteliğimiz için de içimizden gelerek zaman ayrılabilmeliyiz. Eğer çok ihmal edecek düzeyde olursa rahatsız olduğumu söylerim mutlaka, denge olmalı. Dikkat edildiğini ve bunu içten şekilde yaptığını görürsem düzeliriz, aksi durumda uzun vadede kabul edebileceğim bir durum değil.
Beni ihmal düzeyinde hareket ederse zaten konu ne olursa olsun hayatımdan çıkarırım. Fakat zaman zaman tabi ki insan oyun da oynayabilir bu ayrı konu. İlişki yaşıyoruz diye boğmamız gerekmez 😄 Keyifli günler..
Kesinlikle 😅
Sık yapmadığı sürece kendine vakit ayırmak istiyebilir. Ama bunu ne zaman yaptığına bağlı.. illaki oyun oynicak ama yanımda kal dediğim zaman oynarsa küserim doğal olarak
Aynen öyle
Ay detayı görmeden yorum yapmışım ihmal edicek kadar seviyorsa oyununu oyunuyla mutlu olsun :)) açıklama yapar gönlümü alarak oynarsa ne ala..
Ona laf diyecek kimse yoktur herhalde :D
:D bilmiyorum ki var mı yok mu
Oynama demem ama istemiyosam da anlaşma yoluna gitsin işte veya ben bundan rahatsız olduğumda bunu anlayıp ona göre davranabilsin
Çok önemli bir konu olmadıkça sorun yapmazdım ben oyun oynayabilir. zaten sevgilimin mutlu olması benim için daha önemli olurdu. oyundan sonra da konuşabilirdim zaten. konuya göre değişir yine de ama birbirimize zaman ayırırdık ya da ikimizin de zamanı boş olduğunda konuşmak daha doğru olurdu. oyun bitene kadar beklerdim bir şey olmaz.
Cevap
2Cevap
Sağlıklı bir ilişki olmaz. İletişim yoksa, o birliktelik yürümez. Ben yürütemem. Benimle ilgilenmek yerine oyunlarla ilgileniyorsa, kusura bakmasın. Bizden olmaz.
Yani kendine zarar bu iyi bise degil ilgilenmeye calisirdim
"İyi oyunlar" der, rahatsız etmem.
Kızarım benle ilgilen benle derim
Oynasın bakalım
Eski sevgili..
Ceketi alır çıkarım:D (bi de valiz)
boşanırım
Ayrılırım
Terk ederim
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?