Güzelim saçma değil aslında bu kadar ufak bir şeyi bile çok umursamıyorsa sen uyardığın halde ileride daha büyük şeyleri umursamayabilir hem damlaya damlaya göl olur küçük bir sebep diyip geçmemelisin ufak detayları kaçırma
Bence bu durumu onunla paylaşmalısın cevabından ve davranışından tatmin olursan devam et ama umursamadan geçiştiriyorsa bu konudaki tavrını ona göster ben böyle olmasını istemiyorum diyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O tiplerle anlaşmak zor hele sevdiklerinin sözünü dinlemeyip tüm uyarıya rağmen bildiğini okuyorsa birlikteliği bir daha gözden geçirmek gerekir
Kendime saygımdan ayrıldım ama çok moralim bozuk
Neden ayrıldın 🥺🥺
İlgisizlik
Bende onunla oynardım
Nasıl? 🙄🙄
Yani beraber online oyun oynardik
Birkaç kere rahatsız olduğumu söylerdim dikkat etmiyorsa ayrılırdım. Benim sevgilim benimle konuşurken oyun oynuyor mesela.
Bu yüzden ayrılmak saçma olur
Güzelim saçma değil aslında bu kadar ufak bir şeyi bile çok umursamıyorsa sen uyardığın halde ileride daha büyük şeyleri umursamayabilir hem damlaya damlaya göl olur küçük bir sebep diyip geçmemelisin ufak detayları kaçırma
Ne yapmam lazım?
Bence bu durumu onunla paylaşmalısın cevabından ve davranışından tatmin olursan devam et ama umursamadan geçiştiriyorsa bu konudaki tavrını ona göster ben böyle olmasını istemiyorum diyebilirsin
Daha önce bu konuda tartışımiz oldu ama sıkıntılari olduğunu söylüyor kendini bununla oynadığını söyledi
Sorunlarını seninle değil oyunla mı çözüyormuş red flag
Valla bende anlamadım kafam karıştı artık
İstersen ayrıntılı anlatabilirsin tavsiye veririm önceden benimkide aynıydı düzelttim kdlsldldld
Aslinda bi yontemi var
Neymiş
Yanina yaklas uslca kucana otur kumandayi elinden al.
Sonra itekle koltuga kanepwye ya da yataga eljne bi bant al elini guzelce bantla oncelikle onun
Yanımda değil
Hmm ozamn bilememdim
Senede onun mesajlara gc vp ver yazdigi zaman.
Peki cok mu uzak sana
Geç yazınca da kızıyor
Hmm sfhir farkli mi peki
Neyyyyy
İsine gelince mesajina baksin sen gc ywzinca da bi de kizssin. Yok oyle bi dunya.
Toktlayip tktlayip s. k. cn onu aslinda 🙂
Bulunduğununz şehir farklı mı demek istedim
Evet
Hmm o da bibyere kadar bari ilgi gostersin.
Yakin olsaydiniz kahve icmeye bi bulusma ayarla dicektim eve.
Benimkisi ile oynuyorsa sıkıntı Yok
Söylediğin halde aynıysa ayrılmak normal
Söylüyorum ama sürekli kendini oyunla oynadığını sıkıntılari olduğunu söylüyor
Ben de öyleyim
Sana zararı var mı
Var mesajlara bakmıyor umursamiyor
O zaman ayrıl
Olmaz
Neden olmaz
Böyle kabul etmiyorsan ayrılacaksın.
Ayrılmak ne kelime döverdim 😾
Ayrılmak istemiyorum seviyorum