Gamer sorayım da 125 lira için 1 aylık sorularıma giden kardeslerime ekmek çıksın 🫡

Gamer sorayım da 125 lira için 1 aylık sorularıma giden kardeslerime ekmek çıksın 🫡

Çok kötü ya teknoloji çok kötü etkiliyor o yönde küçük çocukları en başta erken yaşta göz bozukluğuna yol açıyor ardından ders ve ya ailecek yapılacak etkinliklere çocukların ilgisi kalmıyor :/ ve teknoloji sonuçta çocukların görmemesi bilmemesi gereken şeyler bile çıkıyor karşılarına ve bu da erken yaşta psikolojik etki yapabiliyor o yüzden anne ve babaların çok dikkat etmesi lazım:/
Ahahaha bizleri düşünen adam gibi adam😅😅 teşekkür ederiz ilk başta, göz sağlığı olarak zarar gorebilir, ayrıca oturma bozukluğundan dolayı genç yaşlarda fıtık gibi sorunlar olabilir. Ve bence çocukluk geri gelmez, PC oyunu, mobil oyun illaki bir gün yine oynanır ama saklambaç, körebe, yerden yüksek gibi sokak oyunları ilerleyen yaşlarda oynanmaz. Ben mesela çocukken oynadığım simit oyununu tüm oynadığım oyunlara tercih ederim😅😅
Ders çalışmamak olabilir mesela, benim yeğenim çizgi film izleyip duruyor bir de youtubeden garip saçma videolar izliyor diyorum ki bırak oynama şunları bana kızıyor vuruyor 😄
Bir keresinde bana dedi ki among us oynamayı öğret şuna basıcan şunun ile gidicen diyorum yapamıyor fareyi çevirip duruyor 😄
bizim gibi olurlar
Cevap
13Cevap
Dersleri aksatabilirler
Asosyalleşir, gerçek ve sanal dünya arasındaki ayrımı anlama kapasitesi körelmeye başlar.
Kendimden biliyorum ders çalışmaz oyun oynardım. Bütün gün oynardım hemde. Bizim zamanımızda atariler vardı. Bilgisayar ile lise de tanıştık. Sonradan bilgisayarda FIFA filan derken ders filan çalışmaz olduk.
Göz bozukluğu dışında olumsuzluk yok. Oyunlar dikkat arttırır, aynı anda çok şey düşünmeyi sağlar, el göz koordinasyonunu geliştirir, hızlı olmayı pratik düşünmeyi öğretir
Biz de erken yaşta oyunlara başladık bol bol Mario oynadık boru değil. Ama bu yeni nesil oyun oynarken bir tuhaf oluyor kafaları uçuyor ben anlam veremedim
Erken yaşta gözleri bozulur, sosyal yaşamları etkilenebilir, beslenme sorunları ve iletişim problemleri yaşayabilirler
Yenı nesıl oyunlar cocukları cok etkılıyo zarar verıyo oynanmamalı bır garıp oluyolar oyun oynayınca kendjnden gecıyorlar
Gözlerini bozuyor eskiden bizler dışarda arkadaşlarımızla oyun oynarken şimdikiler telefona bağımlı kalıyorlar
Asosyal olabilirler aynı zamanda erken yaşta gözleri bozulur gözlük kullanmak zorunda kalırlar okulda da başarılarını etkileyebilir
Gözlerini bozuyorlar ama yapacak bir şey yok elinden alamıyoruz
bir olumsuzluk olacağını düşünmüyorum. oyunlar çok şey katar insanlara.
Gözleri bozulur
Mal bir nesil yetişiyor.
Umarim herseyi ozetlemistir
Buna sen cevap ver.. Ben bilemem..
Bağımlılık a sosyallik yapar.
Birakin cocuklari oynasinlar
Kafayi siyiriyor
Hiç tavsiye etmiyorum
Teknoloji bağımlılığı
Dengesiz oluyorlar
Ders çalışmaz
Mallık