Gamer Kızların erkeklere oranla daha fazla oynadığı oyunlar var mı? Chaela Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor daha çok kız onlineli olan oyunlar neler? yeni bir oyuna başlayasım var Kızların erkeklere oranla daha fazla oynadığı oyunlar var mı? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Eşit ağırlık var ama nadir olarak Sims 4 ve diğer Sims serileri örnek verilebilir. 0 0 Yorumla
niger Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Sims, pubg heralde. Simsi çok oynuyorlardı. Dotada baya az. Lol oynamadığım için bilmiyorum. 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Sims,Valorant (Bazı elolarda maçların çoğunda kızlar var) 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Galiba genshin impact daha çok oynuyorlar. Bir de Sims serisini. Pek bilgim yok açıkçası. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Barbie giydirme falan olabilir kwdjdjd Giysi giydirmece falan o tarz oyunları genelde oynuyorlar 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir zamanlar; Jadde Mstar5Street di. Şimdi google play oyunları olmuştur. 0 0 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Valorant olabilir.Pubg diyenler olmuş pubg %80 erkek 0 0 Yorumla
Sfeanks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani şu an gündemde valorant var bunun yanında pubg ve az da olsa LoL var 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valorant,Sims,Genshin Impact. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl LoL ve Valorant çok fazla kız oyuncu var. 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum, erkekler daha düşkün oluyor oyunlara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eşit ağırlık var ama nadir olarak Sims 4 ve diğer Sims serileri örnek verilebilir.
Sims, pubg heralde. Simsi çok oynuyorlardı. Dotada baya az. Lol oynamadığım için bilmiyorum.
Sims,
Valorant (Bazı elolarda maçların çoğunda kızlar var)
Galiba genshin impact daha çok oynuyorlar. Bir de Sims serisini. Pek bilgim yok açıkçası.
Barbie giydirme falan olabilir kwdjdjd Giysi giydirmece falan o tarz oyunları genelde oynuyorlar
Bir zamanlar;
Jadde
Mstar
5Street di.
Şimdi google play oyunları olmuştur.
Valorant olabilir.
Pubg diyenler olmuş pubg %80 erkek
Yani şu an gündemde valorant var bunun yanında pubg ve az da olsa LoL var
Valorant,
Sims,
Genshin Impact.
Bu sitede gördüğüm kadarıyla sims.
LoL ve Valorant çok fazla kız oyuncu var.
Satranç demek isterdim ama kendi kıraş
🤔 acaba kızlar en çok ne oynuyor
Sanmıyorum, erkekler daha düşkün oluyor oyunlara
Var. Hayallerim ve duygularım.
Bebek giydirmece
Sims
candy crush mı