Merhaba, 🎮🎮 Ben nadir olmadıklarını hatta her geçen zaman artıklarını düşünüyorum piyasa da çok fazla oyun var. Onlar bizler gibi hemen hemen hepsini takip etmiyor sadece. Popüler olan oyunlar kızların ilgi odağı oluyor. Bir need for speed oyuncusu kız beklemem ama benim saatlerimi yer o oyun
Her oyunda yoklar, demirbaş vaziyetteki oyunlar ve popüler kültür oyunları içindeler
Ünlü twitch benzeri canlı yayın sitelerinde yayın yapan onlarca kadın oyuncu var mesela. Yani "nadir" değilller aslında yadsınamaz derecede fazlalar ve artiyorlar Bu da sevgi bulma olasılığını artırır senin 😉🤣🎮
Yok böyle bir şey. Ben çok oynadım kızlarla. Millet online oyun nedir bilmezken Cs 1.5'de bile karşıda kız takımıyla maç atıyordum. İyi oynayan kızlar çok nadir, çok çok az oyunları. Valorant'da baya iyi oynayan kızlar görüyorum ki, bir sürü kız takımı var. Cs'de tek tük. Lol'de de destek karakterler hariç iyi oynayan az.
Erkekler küçüklükten geliyor kızlar ise bir kaçı ama şimdiler de oyun oynayan kız sayısı artmaya başladı iyi performans gösteren bayağı kız var oyun hayatlarına başarılar diliyorum 😇