Merhaba 👋🏽 Mmorpg beğendiğiniz oyun önerir misiniz? Şu an Digimon Master Online oynuyorum. Eskiden de Nostale oynuyordum (şu sıralar steamden indirdim oynuyorum arada yine). Bunlara benzer oyun tavsiyelerine açığım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Oynadığım tek MMO RPG oyun Lost Ark. Oyun aynı zamanda MMORGP türüne başladığım ilk oyun da. İlgimi çekmesinin sebebi kesinlikle grafiklerinin kaliteli olmasıydı. Karakter yaratma konusunda da bize çok fazla seçenek sunan, renkli, çok oyunculu da olabilen, hikayesel güzel bir oyun. Ben karakter tasarlamak için bile giriyorum bazen o kadar seviyorum.
World of warcraft ele bir kere. O senaryolarla, saçma sapan güncellemeleri ile bir efsaneyi mahvetti blizzard ekibi. 17 yıllık hesabı bıraktım.
Eso iyidir, oldukça kapsamlidir. Ama biraz ağır gelebilir.
BDO grafik olarak çok tatlıdır. Animasyonlar vs efsanedir. Ancak oyunda bir amaç yok. Harbiden yok zannımca ya da ben göremedim. Tuhaftı.
Tera severdim ben, o da sevimlidir animasyonlar vs olarak. Ancak işte yine bir gaye göremedim.
Dersen ki " Ulan hepsini kötüledin oyun kalmayacak";
Kaldı kaldı, Star Wars: The Old Republic çok tatlıdır. Ben aşırı sevmiştim. Hele biraz da merakın varsa Star Wars evrenine, çok seversin. Bir şans ver derim.
Bu oyunlarin hepsine şans verebilirsin gerçi, iyi kötü götürürler seni uzun süre.
Albion full aksiyonlu geçiyor tek başına oynaması zor çünkü üstündeki TÜM itemleri ölerek kaybedebiliyorsun yüksek risk yüksek ödül (230 saat, ücretsiz)
Lost ark da grafikleri olsun hikayesi olsun müq bir MMORPG (550 saat, ücretsiz)
New worlde de yeni başladım oyunun Life skilleri çok hoş duruyor mutlaka öneririm ama aşırı pahalı indirimdeyken almak lazım (40 saat,170 tl ama 106ya aldım indirimle)
Eso aldım kuzenle de, harüta o kadar büyük ki adam at üstünde güderken ben yoruluyorum oturduğum yerde. Skiller yetersiz, görevler hiç belli olmuyor haritada… anlayamadım o oyunu. Sanki daha da geliştirlmesi lzım gibime geldi. Diğerlerini de denemedim hiç :(
evet, haritası ve evreni çok büyük bir oyun yorucu olabiliyor. istersen Elder Scrolls'u eleyip diğer seçeneklere göz atabilirsin zaman kaybı diyebileceğimiz tarzda oyunlar değiller. ^^