World of Warcraft, Elder Scrolls online, Riders of Icarus, Knight online seçemedim hepsi bebeklerim.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elder Scrolls Online alıcam yakında. PC de geldi. Nightblade ile Dragonknight arasında kararsızım. Neyse bi eig belli oldu. Sitede mmorpgnin ne olduğunu bilmeyen amma çok insan varmış.
karşımdaki direkt yok olsun diyorsan Nightblade. Stamina nightblade oynayanlar çok baş belası. hem hasar atayım hem ölmeyeyim diyorsan Dragonknight. Elder Scrolls online diğer MMORPG oyunlar gibi değil seçtiğin statlara göre karakter daha da esner.
Diablo oynadın mı bilmiyorum o tarz da. Leveling, gathering, farming manığı. Event takip edip boss kesiyorsun. Bosslarin taktiği var bazıları zor. Enteresan saran bir oyun. End gamesi şu an sıkıyor çünkü tekrarlı her şey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Divinity 2
MMO değil diye biliyordum.
divinity 2 original sin
mmo değilmiş
Çoklu oyunculu rol yapma oyunu
Devasa çoklu oyunculu değil
Peki
World of Warcraft, Elder Scrolls online, Riders of Icarus, Knight online seçemedim hepsi bebeklerim.
Elder Scrolls Online alıcam yakında. PC de geldi. Nightblade ile Dragonknight arasında kararsızım. Neyse bi eig belli oldu. Sitede mmorpgnin ne olduğunu bilmeyen amma çok insan varmış.
karşımdaki direkt yok olsun diyorsan Nightblade. Stamina nightblade oynayanlar çok baş belası.
hem hasar atayım hem ölmeyeyim diyorsan Dragonknight. Elder Scrolls online diğer MMORPG oyunlar gibi değil seçtiğin statlara göre karakter daha da esner.
PvP odaklıyım. Bu arada gaza geldim Elder Scrolls ile ilgili bence yazıyorum sdlkfş
Ahhhhh knight
Call Of Duty Mobile ⭐
World Of Warcraft,
Elder Scrolls,
Black Desert.
Metin2 :D
Zaten Metin2 dışında da MMORPG olarak bir tek New World denemiştim.
Benim bildiğim tek bir oyun var o da Mobile Legends daha da bilmem
MOBA o ama :/
Tamam işte başka oyun bilmem ki😒
Silkroad Online.
Detaydaki oyun ne
Adventure Quest Worlds sanırım
Yeni çıkacak mmo yok ki diablo ve Lost çıktı dungeon tabanlı
Lost Arka yönelicem gibi duruyo
Herkes yükselmiştir orada hiç başlama sıkılırsın net
Classları iğrenç jsdjdj
Hayır hep aynı şeyi yapıyorsun yeni Mmorpg çıkmalı
Favorim yok en son hayvan gibi lost ark oynadım iki hesap sattım. Yolumuzdayız 😄
o oyundan bahsetsene
Diablo oynadın mı bilmiyorum o tarz da. Leveling, gathering, farming manığı. Event takip edip boss kesiyorsun. Bosslarin taktiği var bazıları zor. Enteresan saran bir oyun. End gamesi şu an sıkıyor çünkü tekrarlı her şey.
steam olmadan da oluyo mu yoksa illa steam mı gerektiriyo
Steamden oynadım ben. Başka platform da bakmadım. Aç sende bir steam evi üstüne yaptırmıyor valve 😄
öyle yapçam artık. Epic var steam var var da var
yok mu arttıran krkkd
uplay var origin var bi ben eksiğim sdkjfşl
Amazon eksik kalmış 😄
o da gelir yakında
Amazon gaming var zaten cayır cayır bedava oyun veriyor
epic kadar veriyo mu
Epic perişan
Aa bakim bi ara
Bak bak kampanya gibi jfkfk
Hiç sevmiyorum bu türü, o yüzden favori oyunum da yok 😅😅
İlk ve tek olduğu için lost ark