Severek oynadığınız MMORPG türü oyun var mı?

Ben İstanbul Kıyamet Vakti oynuyorum. Çocukluğumdan beri severek oynadığım bu oyunu da sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerinde yeni veya eski olan çok severek oynadığınız MMO tarzı oyunlar varsa paylaşabilirsiniz..
İstanbul Kıyamet Vakti (genellikle İKV şeklinde kısaltılmaktadır), Sobee tarafından Şubat 2004'ten beri geliştirilen ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Ayrıca bu alanda yapılan ilk tamamen Türk yapımı ve yüzde yüz Türkçe bir oyundur.

İlk olarak İstanbul kod adıyla Şubat 2004'te başı Mevlüt Dinç olan 7 kişilik bir ekiple geliştirilmeye başlanmıştır. 5 Nisan 2005'te alfa testlerine başlanmış ve 25 Aralık 2006'da herkese açık beta test sürecine girmiştir. 1 Nisan 2007 tarihinde ise tam sürüme geçmiştir. Tam sürüme geçmesinin ardında 6 büyük genişleme paketi ve 4 önemli eklenti paketi yayınlanmıştır. Müzik Bestecisi Emre YÜCELEN Yapımcısı ise Mevlüt DİNÇ. Yıllar önce oyun Türk Telekom'a satıldı herhangi bir genişleme ve yenilik getirilmediği için yıllar önce oynayan ve hala oynamaya devam eden oyuncuları sayesinde oyun ayakta.

Resmi sitesi; Merak edip hikayesini incelemek ve okumak isteyenler ya da başlamayı düşünenler için.. http://www.istanbuloyun.com
Yeni Cami
Yeni Cami
İş Bankası
İş Bankası
Mısır Çarşısı
Mısır Çarşısı
Sirkeci Garı
Sirkeci Garı
Oyunun Eminönü bölgesinden bir kaç kareler..