Gamer Oyun satın Almadan önce deneme sürümlerini oynar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor SelamOyun satın Almadan önce deneme sürümlerini oynar mısınız? Oyun satın Almadan önce deneme sürümlerini oynar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet oynayabilirim oyunu tanımak için 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır, sadece internetten inceleme videosu falan var ise onlara bakarım. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Ben Hiçbir Oyuna Para Yatırmıyorum Ücretsiz Olursa alırım 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yok genelde youtube dan oynanis videolarini izlerim seversem oyle alirim 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır, ne çıkarsa bahtıma. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oynanıs videosu izlerim 1 0 Yorumla
truffade Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl The Quarry oynadım fenna bir oyun tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oynarım evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet oynayabilirim oyunu tanımak için
Hayır, sadece internetten inceleme videosu falan var ise onlara bakarım.
Ben Hiçbir Oyuna Para Yatırmıyorum Ücretsiz Olursa alırım
Yok genelde youtube dan oynanis videolarini izlerim seversem oyle alirim
Daha çok oyun videolarını izliyorum
Hayır, ne çıkarsa bahtıma.
Oynanıs videosu izlerim
The Quarry oynadım fenna bir oyun tavsiye ederim
Oynarım evet
hayır.
Hayir