Gamer Oynadığınız oyunlarda video kaydı alır mısınız? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Aldığınız videoları paylaşıyor musunuz? Ben beğendiğim kayıtları editleyip TikTok'da arşivliyorum. Bir nevi depolama alanı, şansıma bazen tutuyor iyi izlenme alıyor aksjfs Oynadığınız oyunlarda video kaydı alır mısınız? Cevapla Oyun Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şimdiye dek hiç kayıt almadım. Alaydım iyiydi. Para kazanırdım 0 2 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ooo fenomenlik hayırlı olsun :D Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Teşekkür ederim 😂😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Hayır, kayıt almaya ihtiyaç duymuyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet youtube atıyorum 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Almayı seviyor ve istiyorum fakat işlemci gücü yetersiz :) 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İyi oynadığım bi an varsa onu kaydediyorum ama duruyor öyle 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. eskiden pes oynarken oyunun kendi kaydında alırdım :D ya süper gol ya da ceza sahasında arkadan çelme takıp verilmeyen penaltı :D 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hoşuma giden komik bir sahne olursa alıyorum 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Alırım, YouTube kanalım için çekiyorum 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır hiç almadım, aklıma da gelmedi hic 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bazen video kayıt alıyorum Çok güzel oluyor.. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Çok yer kaplıyor bu yüzden almıyorum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alıyorum evet 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gamer konusunda 418 cevap paylaştı. aldığım oluyor evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şimdiye dek hiç kayıt almadım. Alaydım iyiydi. Para kazanırdım
Ooo fenomenlik hayırlı olsun :D
Teşekkür ederim 😂😂
Hayır, kayıt almaya ihtiyaç duymuyorum.
Evet youtube atıyorum
Almayı seviyor ve istiyorum fakat işlemci gücü yetersiz :)
İyi oynadığım bi an varsa onu kaydediyorum ama duruyor öyle
eskiden pes oynarken oyunun kendi kaydında alırdım :D ya süper gol ya da ceza sahasında arkadan çelme takıp verilmeyen penaltı :D
Önemli anları kaydediyo zaten pcm
Hoşuma giden komik bir sahne olursa alıyorum
Alırım, YouTube kanalım için çekiyorum
Hayır hiç almadım, aklıma da gelmedi hic
Bazen video kayıt alıyorum Çok güzel oluyor..
Çok yer kaplıyor bu yüzden almıyorum
Alıyorum evet
Hayır almam😃
Kime izleticez 😔
aldığım oluyor evet
Oyuna göre değişir
Malesefff