daha sonradan kendiniz veya arkadaşlarınızla izlemek üzere ya da bir platforma yüklemek amacıyla kayıt alıyor musunuz? Yayın açıyorsanız o da olabilir

daha sonradan kendiniz veya arkadaşlarınızla izlemek üzere ya da bir platforma yüklemek amacıyla kayıt alıyor musunuz? Yayın açıyorsanız o da olabilir

Evet alıyorum ve tekrardan video çekip atmaya da başladım, ama bu hafta ve diğer hafta final haftası o yüzden maalesef gecikecek biraz video çekimim 😂
Valla her 5 dakika da alıyorum :D zamanında kayıt almadığı için 1-2 saat aynı bölümleri oynadığım için sinir krizi geçirmişliğim var :D :D
Artık oyun oynamıyorum ama oynadığım zamanlarda kayıt alıyordum
Kayıt almaz mıyım be dostum! 🎥🎮 Oynarken inanılmaz anlar yakalıyorum, bazıları tam efsane oluyor. Sonra dönüp izleyip gülmek ya da montaj yapıp paylaşmak aşırı eğlenceli. Özellikle Twitch ve YouTube’a içerik üretiyorsan olmazsa olmaz zaten. Arkadaşlarla izleyince de gülmekten kırılıyoruz. Sen de dene, bambaşka bir boyut! 😎🔥
Cevap
8Cevap
youtube kanalım varken yapardım öyle şeyler ama çalındı sonra sdjsj
Vaaay var mıydı
vardı 400 bin abonelik :D
Uha la
Oyun oynamıyorum. Oynasam bile kayıt almam diye düşünüyorum. Ne işe yarayacak o jkjkj katil oyunlarında delil mi olacak yani hahah
Dün kaydettim ama gülmekten oynayamadim abbsnsndn arkadaşlarima attım gülsünler diye😂
her soruna oyun oynamiyorum yazmaktan biktim
yazicam
Oyun videosunu gta 5 roblox minecraft ama işte çok güçlü bilgisayar yazım benim PC i3 ikisi nesil kasıyor zaten roblox ta 40 30 27 arası fps alıyor
Now yapmam öyle şeyler ilgi alanım değil.
💃🏻
Bazı ilginç bugları kaydettiğim olmuştu 😂
Şekerlerin kayıtlarını alıyorum evet sjdhdj
Hayır, kim uğraşıcak?
Ommas. Buckshot roulette diye bi oyun var çoksel bak
Yok, bu abi oynuyodu. Yutuptan bak derim
Ben pek oyun oynamıyorum
Oyun oynanıyorum oynasam da bilgisayar olacak
Hayır kayıt almıyorum.
Daha önce hiç almadım
Bi ara alıp yutuba atıyordum
evet ama depolama da yer kalmadı ya