Gamer Kolsuz rakipler oyundan aldığınız zevki azaltır mı? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben zaten kolumu kaybetmişim, rakipler benden kötü olunca olanlar oldu akdjfjs Kolsuz rakipler oyundan aldığınız zevki azaltır mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl evet, böyle keyif alamam karşı taraf bot gibi oynuyorsa oyun hevesim kaçar. ^^ 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Ben genelde o tiplerin takiminda olduğum için bana da fazlasıyla cildirtici geliyor. Tabi Dota 2 den bahseditorum. Karşı taraf yıldızlar takımı bizimkiler Allah'ın cezası hep mi aynı olur 😄 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabiki azaltır, bazen clash royale'de rakip oyundan çıkıyor sinirleniyorum. Amacım yenmek değil amacım taktiksel olarak oynamak 0 0 Yorumla
benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ama o kademe de zaten bot geliyor hep ya da oyuna yeni başlayanlar bilmeyenler pratik olmayanlar vs. 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Reel ama bot gibi oyunculardı akdjfks keşke kollu birileri gelse Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yo niye zevkimi azaltsınlar ya. Kendimi pro sanarım 🤣 0 0 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Wild rift te bazen öyleleri denk geliyor benim takıma kanser oluyorum. Karşı rakipte olunca gülmekten oynayamıyorum 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tamamen easy olan karşı takım tabi ki azaltır oyun zevkimi biraz dişli rakip lazım.🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet her şey denk olacakFazla iyi olunca or. sp çucu diye küfür ediyorum sinirden sdasdakötü olunca da sarmıyorçekişmeli olmalı 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl azaltıyor çok basit oluyor zevk alamıyorum. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok aşırı olmaları evet aldığım zevki azaltıyor. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Azaltır rakibin iyi olacak ki çekişme olsun 0 0 Yorumla
YourName333 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kolsuz ne demek? :D 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Oynamayı pek beceremeyen oyuncular için kullanılan tabir :D Yorumla YourName333 +1 yıl Bana kaç kişi dedi acaba bunu bu güne dek :))))))Teşekkür ederim bilgi için. Yorumla вιтєχєи +1 yıl Rica ederim 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evet, böyle keyif alamam karşı taraf bot gibi oynuyorsa oyun hevesim kaçar. ^^
Ben genelde o tiplerin takiminda olduğum için bana da fazlasıyla cildirtici geliyor. Tabi Dota 2 den bahseditorum. Karşı taraf yıldızlar takımı bizimkiler Allah'ın cezası hep mi aynı olur 😄
Tabiki azaltır, bazen clash royale'de rakip oyundan çıkıyor sinirleniyorum. Amacım yenmek değil amacım taktiksel olarak oynamak
Ama o kademe de zaten bot geliyor hep ya da oyuna yeni başlayanlar bilmeyenler pratik olmayanlar vs.
Reel ama bot gibi oyunculardı akdjfks keşke kollu birileri gelse
Yo niye zevkimi azaltsınlar ya. Kendimi pro sanarım 🤣
Wild rift te bazen öyleleri denk geliyor benim takıma kanser oluyorum. Karşı rakipte olunca gülmekten oynayamıyorum
Tamamen easy olan karşı takım tabi ki azaltır oyun zevkimi biraz dişli rakip lazım.🌸
Evet her şey denk olacak
Fazla iyi olunca or. sp çucu diye küfür ediyorum sinirden sdasda
kötü olunca da sarmıyor
çekişmeli olmalı
azaltıyor çok basit oluyor zevk alamıyorum.
Vurur geçerim, hiç uğraşmam.
Çok aşırı olmaları evet aldığım zevki azaltıyor.
Azaltmaz ne güzel öldürmem artar işte 😄
Kesinlikle
Azaltır rakibin iyi olacak ki çekişme olsun
Kolsuz ne demek? :D
Oynamayı pek beceremeyen oyuncular için kullanılan tabir :D
Bana kaç kişi dedi acaba bunu bu güne dek :))))))
Teşekkür ederim bilgi için.
Rica ederim 😀
Azaltır
Almam