Tam oyuna giriyoruz adamlar saldıramıyor. :D Bu durumla artık başa çıkamıyorum. :)
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Takım yüzünden kaybettiğim oyun çok oldu. Oyunlarda herhangi bir arkadaşta edinemedim açıkçası. Random takımlara giriyordum ve mutlak bir başarısızlık oluyordu. Çünkü kimse takım olmayı beceremiyordu ve herkes takım olmaktan bihaberdi.
Bu yüzden online oyunlar oynamayı sevmiyorum. Ben oyunlarımın hikayesine gömülmeyi seviyorum. Rekabet, vs, multiplayer, takım bana göre değil.
wl de malp kullanıyordum bizim takımda 5 aoe ulti var ben girdim adamlar girmedi gitmiş mavi kesiyor biri alt line de push yapıyor ama adamlar baron girmiş 29-13 önde olduğumuz oyunu kaybettik lig düştüm
Rafaela yı dün aldım. Herkes küfür ediyor bana oyun başında. Sonra birisi ADC oldu. Yanında durdum ve ona savunma yapmaya başladım. Korudum onu. Sonra '' 3 0 32'' performans yaptım. Tüm ekip beni takdir etti.
Ben ml de ADC oynarken sup kadin çıktı bunu gören diğer takım üyeleri beni korumak yerine supu koruyunca oyunu kaybettik.. oyunu sildim
Ben Dünyanın en iyi Rafaela oyuncusuydum ama..
teşekkürlerr
Cs go da ranked maçına giriyorum takımıma gelen her 4 kişiden 2 kişi net kolsuz. Üstesinden gelemiyorum zaten aynı dilleri konuşamıyoruz çıldırıyorum 😂
Ya çıldırdım ben dün gece.. Mobil Legends oyununu silmek üzereyim.
Ne tesadüf bende bu kolsuz ve ruslar yüzünden cs go yu silicem o kadar saat ve ranka rağmen benzedim artık jskdkdkdkdk
:) :D
Sen çok iyi oynasan bile kolsuz, feederlar yüzünden yenilip Rank düşüyorsun ya bu durum beni deli ediyo
Cevap
16Cevap
Evet geliyorum
Başa çıkılabilir bir durumda evet ama bazen ne yazıkki kurtulamaz seviyeye geliyor bir şeyler :D
evet, gelebiliyorum. carry karakterler oynadığım için sorun olmuyor istediği kadar ölsün.
Ben genelde kendi oyunuma bakarım, birileri yüzünden kaybedersek de benim için sorun olmaz ya çünkü oyunlarda sinirlenmem. Rahatsız edici problemleri umursamıyorum.
aradığınız kolsuz benim :d adc seçer tank gibi oynardım hey gidi günler. yani taşıyan oluyo benden kolsuzlarla da tanıştım tab2 iyi davrandım beslemiyosa. d
Ah onlar yok mu onlar beni deli ediyolar. Ozelikle böyle iyi oynuyorum kazanmak hakkım oluyo ve onlar feedliyolar koridor ittirmiyolar vs yeniliyoruz çıldırıyorum
Ben de tam bir kolsuzum 😂😂, daha kendi ustemden gelemiyorum djdjdjdjd
Takımdaki kişi toksiklik yapmasın da ne kadar kötü oynadığının bir önemi yok.
Kolsuz nedir ya? Üsteki oyun mobile legends değilmi
Oyunlarla aram bir hayli bozuk.
Aaaahhh ah nedir bu kolsuzlardan çektiğimiz
Tek basima kazandigimda oluyor
bıraktım oyunu bunlar yüzünden hiç uğraşamam artık
Çok basit. LoL oynamayı bırak :)
Bende arada oynuyorum kapışalım :)
Hemde nasıl 😅
Tek atarım hepsinee
Bu oyunun adı ne
Mobil legends bebeğim <3
Bende indirsem oynar mıyızz