Bilgisayar oyunlarında özellikle silahlı savaş oyunlarında en önemli detay aim ve ses kasmak olmuş durumda. Aiminizi geliştirmek için özel bir yönteminiz var mı? Varsa nedir? Hiç AimLab kullandınız mı? Counter Strike Global Offensive (CSGO)
Oyun esnasında geliştiriyorum genelde :D onun dışında bol bol ölüm maçı atarak aslında hem aim hem de Refleksleri çalıştırıyorum da artık oynamıyorum :D
1. Öncelikle cross ayarına önem verilmeli. Sabit cross kullanılmalı. Adamları göreceğin ve haritanın renklerine uygun bir cross olmalı. Dust haritasında sarı renkler hakim iken diğer haritalarda farklı renkler hakim. Bunu göz önünde bulundurmak lazım. Diğer bir husus büyüklük küçüklük ve saydamlık kendine göre aim yapmayan adam olamaz. 2. Hassasiyet ayarları; crossun ne kadar iyi olursa olsun hassasiyetin yüksek ise adam vurmak zorlaşır. Elinin yatkın olduğu bir hassasiyet adam vurmani her zaman kolaylaştırır. Ayrıca raw girişi denen bir şey var anı refleks için çok önemli bunlara dikkat edilmeli. 3. Bol bol antrenman ve tekrar. Bunun için çok güzel haritalar var. Umarım faydalı olmuştur. Saygılar ve sevgiler
Counter-strike 1.6 da bunun için deathmacht mod oynuyorum her yerden adam geliyor takımı kurtarıyorum kuleyi alıyorlar kuleyi alıyorum bunny ile uçup kaçıyorum benden iyi yürekli bir oyuncu yok neredeyse 😄
:D Sırf onlara denk gelip sinir oldugum için oyunu bıraktım ya valorant hesabı açtım her yer bebe doluymuş ne biliyim bıraktım. Arkadaş ben oynarım dedi geçen gün girdim 1 hafta ban yemişim çocuga sordum ne halt yedin lan 1 hafta ne diye çok fazla bebe var dayanamadım diyor en gıcığı da her zaman oynadıgın arkadaşının bi kız görünce bu videodakiler gibi olup seni 2dk satması oluyor :D
Bence oynadıkça aim gelişiyor oynanan süre, map bilgisi, tecrübe ve mouse hakimiyeti önemli. Aim maplerinin sadece reflex bakımından bir artısı olabilir.
Csgo oynamadıysan bilemezsin. Ses kasmak; adamın nerede olduğunu bilebilmek için bizim sessiz yürümemiz ya da bir yerde sabit durup tetikte beklememiz. Adamın yerini bulduğumuzda zaten rahatlıkla öldürebiliriz.
Ses kasmak dediğimiz olay şudur; normal bir yürümede senin ayak sesin çok rahat bir şekilde duyulur. Ama ! Shift ile yürürsen eğer o zaman senin ayak sesin duyulmaz bu da rakibinin senin nerde olduğunu tahmin edememesine ve senin onu gafil avlamana neden olur. Yürümek şarjör değiştirmek bunlar hep ses yapan şeyler oyunda. Bir nevi refleks gibi düşün. Aim botz training var orada kulaklık takıp sesin nerde olduğunu tahmin etme antrenmanı var. Hedefi duyup ani bir şekilde refleks gösterip vurman gerekiyor. Ses kasmak dediğimiz olay tamamen bu. Mesela Ruslar Rush B yapıyorlar deli gibi koşuyorlar senin o sesi alıp takımına Info vermen size eli hatta oyunu kazandırır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115Oyun esnasında geliştiriyorum genelde :D onun dışında bol bol ölüm maçı atarak aslında hem aim hem de Refleksleri çalıştırıyorum da artık oynamıyorum :D
1. Öncelikle cross ayarına önem verilmeli. Sabit cross kullanılmalı. Adamları göreceğin ve haritanın renklerine uygun bir cross olmalı. Dust haritasında sarı renkler hakim iken diğer haritalarda farklı renkler hakim. Bunu göz önünde bulundurmak lazım. Diğer bir husus büyüklük küçüklük ve saydamlık kendine göre aim yapmayan adam olamaz.
2. Hassasiyet ayarları; crossun ne kadar iyi olursa olsun hassasiyetin yüksek ise adam vurmak zorlaşır. Elinin yatkın olduğu bir hassasiyet adam vurmani her zaman kolaylaştırır. Ayrıca raw girişi denen bir şey var anı refleks için çok önemli bunlara dikkat edilmeli.
3. Bol bol antrenman ve tekrar. Bunun için çok güzel haritalar var. Umarım faydalı olmuştur. Saygılar ve sevgiler
İşte beklediğim yorum. Harikasın Zeynel.
Teşekkür ederim 😇 sizin kadar olamasakta 😂
Counter-strike 1.6 da bunun için deathmacht mod oynuyorum her yerden adam geliyor takımı kurtarıyorum kuleyi alıyorlar kuleyi alıyorum bunny ile uçup kaçıyorum benden iyi yürekli bir oyuncu yok neredeyse 😄
Deathmatch olmasın o :D
Ben ne yazdım 😄
Aa match i yanlış yazmışım 😄
Cs go oynamayalı çok rahat 3 yıl olmuştur düzgün bir kulaklık çok işe yarıyor tabi kolsuz olana kulaklık bile işe yaramaz
Ve Csgo da çok kolsuz var 🤣🤣
Türkler Ruslardan Ruslar Türklerden kötü ama en kötüsü hileciler halen şu tipler var mı
https://youtu.be/tg4jaPxPODo
Var tabikide olmaz mı 🤣🤣 twitchde botlarla ısınmaya çalışıyordum yayında.. Kolsuz biri bana gelip saldırdı.. 🤣 Sonucunda banlanmıştı.. djjdjd
:D Sırf onlara denk gelip sinir oldugum için oyunu bıraktım ya valorant hesabı açtım her yer bebe doluymuş ne biliyim bıraktım. Arkadaş ben oynarım dedi geçen gün girdim 1 hafta ban yemişim çocuga sordum ne halt yedin lan 1 hafta ne diye çok fazla bebe var dayanamadım diyor en gıcığı da her zaman oynadıgın arkadaşının bi kız görünce bu videodakiler gibi olup seni 2dk satması oluyor :D
hahhahahah :D ben kızım diye beni korurlardı :D skjhfds
kill salanlar vardı :D Valorantta baya beb var evet ne yazık ki dfdsfsdf
Bence oynadıkça aim gelişiyor oynanan süre, map bilgisi, tecrübe ve mouse hakimiyeti önemli. Aim maplerinin sadece reflex bakımından bir artısı olabilir.
Hiç aim çalışmıyorum :D Aim çalışmaları bana çok sıkıcı geliyor, oynayarak geliştirmeyi tercih ediyorum.
Hiç beceremem kolsuzum, bir türlü adama denk getiremiyorum mermiyi
Pc uzerinden genelde cfg diye adlandirdigimiz kendine ozgu ayarlanabilen özellikler var
Kullandığım yöntem yok 🙄🙄😁
Şu Steam falan indir de senle bir Csgo girelim :D
Aynı hassiyet ayarlarıyla sürekli oynamak.
Yok ya en iyi taktik az hareket çok nişan
Ses kasmak ne anlamadım bı turlu 🤣
Csgo oynamadıysan bilemezsin. Ses kasmak; adamın nerede olduğunu bilebilmek için bizim sessiz yürümemiz ya da bir yerde sabit durup tetikte beklememiz. Adamın yerini bulduğumuzda zaten rahatlıkla öldürebiliriz.
Ses kasmak dediğimiz olay şudur; normal bir yürümede senin ayak sesin çok rahat bir şekilde duyulur. Ama ! Shift ile yürürsen eğer o zaman senin ayak sesin duyulmaz bu da rakibinin senin nerde olduğunu tahmin edememesine ve senin onu gafil avlamana neden olur. Yürümek şarjör değiştirmek bunlar hep ses yapan şeyler oyunda. Bir nevi refleks gibi düşün. Aim botz training var orada kulaklık takıp sesin nerde olduğunu tahmin etme antrenmanı var. Hedefi duyup ani bir şekilde refleks gösterip vurman gerekiyor. Ses kasmak dediğimiz olay tamamen bu. Mesela Ruslar Rush B yapıyorlar deli gibi koşuyorlar senin o sesi alıp takımına Info vermen size eli hatta oyunu kazandırır
@zeynell01 bilgi için teşekkürler ama soran kişinin yazdığı biraz sotecilik gibi olmuş :D
Pardon? ben kısaca anlattım Zeynel uzun uzun anlattı. Beni aşağılamak zorunda değilsin.
aşağılamak ne alaka onu anlamadım? soteye yatmak ne zamandır aşağılık bir şey olmuş?
...
o kadarda alınmanıza gerek yok olgun olun biraz. bana söyleyen aşağılamak diye bir şey aklıma bile gelmez.
Peki.
teşekkürler
Pek dikkat etmiyorum
Az hassasiyette oyna ivmeyi aç
Aim King biriyim
Bunu sormamistım.
Oyundayken ayarlarım