Örneğin; boss'u kesip ara vermek, zorlandığınız bir görevi bitirmek, online bir oyun ise en iyi kda ile bitirmek gibi. Veya hayır, öylesine keyif için oynarım mı diyorsunuz?
Şahsen bir amaç mutlaka belirlerim. Böyle tribal enfeksiyonlarım olabiliyor. jkanjkdsşfd Peki siz oyun oynarken kendinize hedefler, amaçlar belirler misiniz? amaç %99... 🦋
Oyun oynarken kendinize hedefler belirler misiniz?
Bazen Kendime saçma challangeler uyguluyorum bazen de hangi oyun olursa olsun beceri gerektiren kısımlarda en iyi şekilde oynamaya çalışırım ya da en etkili şekilde :) bazen o an katakterin gücüyle yapamadığım bir şey olur bir bossu kesemem örnek veriyorum bu beni daha da teşvik eder çok zor olan imkansiza yakın olan bir durumu oyunda başarmak daha da hoşuma gider ve tekrar tekrar denerim :)
Futbol oyunlarında hep şöyle derim ligi golsüz bitircez diye bir keresinde FIFA 15 de Real Madrid ile bu dediğimi yapıyordum son 2 maç kalmıştı geldiler gol attılar sonra ben baya sinirlenmiştim hala öyle delice hedefim var 😂 elbet bir gün olacak bu dediğim 😂😂
Uzun zamandır pc oyuncusuyum gtx1050 sistemim var dizüstü ama çok hırpalandı diyebilirim valorant oynuyodum ve daha çeşitli oyunlar rocket league dead by daylight vs gibi ama hiçbirinden keyşf alamamaya başladım pc yüzünden. Sürekli bi yavaşlama
Ben de mecburen telefona wild rift ve pubg kurmaya karar verdim. İşin güzel yanı zevk almaya başladım ilerki günlerde kulaklık alacağım kablosuz realme buds air 2 modelinden oyun zevkim 2 ye katlanır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapım gereği oldukça competitive oynarım. Oynadığım oyunda en iyilerden birisi olmazsam o oyundan kolay kolay zevk almam.
Lol'de bir şampiyonla dünya birinciliğim Mobile Legends'ta da Mythical Glory derecelerim vardı oynarken :)
Evet top lane sevdalısıyım. Ama assassinde severim. Top mid oynarım genelde, Talon ve Akali'mde iyidir. Bu şampiyonlarla da dünya genelinde olmasa da Türkiye derecelerim vardı. Özellikle Talon'la bot lane'i yok etmeyr bayılıyorum 😅
Ozellikle mmorpg oynuyorsam kendime hedef koyarim. Yok su kadar gold kasinca farmi birakirim , yok su item dusene kadar devam ederim ya da su level olana kadar devam v. s hatta bu hedefe bazen kendimi adayıp prostat olma riskini goze alip wcye uzun sure gitmedigim oluyor 😂
Elbette belirlerim. Kendime bir hedef koyarak oynadığımda çok daha verimli oluyorum ve skorlar daha güzel geliyor. Bu yüzden oyun başında kendime bir hedef belirler, ona göre oynarım ☾
oyundayken mesela silah kullanmamak tam ölecek durumda kalıp can kullanmamak gizli gizli gitmek gibi hedeflerim olabiliyor bazende ortalığı ayağa kaldırıyorum :D
Hedef koymam çünkü en ıyii sonucu her oyun gösteririm. 7 yaşında başladım ben oyunlara oyunu ilk defa oynasam bile tuş kombinasyonunu bilsem yeter gerisi teferruat. Profesyonel olarak oynuyorum fortnite mesela amac bariyerleri kurmak en az damage ile rakibi kesmek bariyersiz turnuva kazanmisligim var :)
Single ise kalkmadan bitiririm yoksa huzursuz olurum, online ise de oyuna göre değişir geleceğim seviyeler ve krtikik görevler, at zırhlama gibi, hedef olur