Oyunuzu kullanırken hangi unsurlara dikkat ediyorsunuz?

Burada uzun uzun belirtmek isterdim lakin uygulama buna müsade etmiyor. Etik yani ahlaki anlayışın gerçekten önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Bu noktada ahlakı yanlış tanımlamamanın da gerçekten çok önemli olduğununu düşünüyorum. Bir çok toplumda ahlak algısı bir cinsiyetin veyahut inanç olgusu üzerinden şekillendirildiği için ahlak çok yanlış değerlendiriliyor. Ahlakın temelin de erdem vardır. Erdem nedir? Her koşulda doğruyu söyleyebilmektir, yardıma ihtiyacı olana yardım elini uzatabilmektir, kötülüğün karşısında dim dik durup yiğitçe karşılık vermektir, okuyup araştırıp öğrenip bilge olamabilmektir, kendini övmeye ihtiyaç duymadan naif ve alçakgönüllü olabilmektir ve en önemlisi iyi bir yüreğe sahip olabilmektir. Bir çoğumuzun dilediği gibi bende özgür, mutlu ve refah bir toplumda yaşamak istiyorum. Refahın sadece bir parti adı olmamalıdır. Mutlu olabilmek sadece bir hayal unsuru olmamalıdır. Özgürlük hiç kimse için bir propaganda aracı olmamalıdır. Oy kullanacak herkesi Erdemli olmaya davet ediyorum.

Oyunuzu kullanırken hangi unsurlara dikkat ediyorsunuz?