Malum yeni çıkan bilgisayar oyunları hem bilgisayarda çok yer kaplıyor hem de gereksiz pahalı. Grafiklerini saymıyor bile. Hadi her şey hoş güzel de bir oyun alırken neye dikkat etmeliyiz? Kaplayacağı alana mı? Yoksa fiyatına mı? Yoksa bilgisayarımızı pişirmeyeceği grafik ayarlarına mı? Yoksa oyunu kaldırabilecek bir oyun bilgisayarına mı?Fotoğraf bana ait biraz eski ama olsun :D
Bilgisayar oyunu alırken nelere dikkat ediyorsunuz?
Eşli oynanabilir olması benim için önemli evet single çok oyun oynadım kütüphane de 100 den fazla oyun var sadece steam'de ama arkadaşlarla oynarken daha fazla zevk aldığım için eşli olması önemli...
Arkadaşlar var ama onların oyun oynaması bir kaç oyunla sınırlı olduğundan :D benim gibi değiller. oyuncu kültürü yok biri sadece CS, PUBG oynar biri gider sadece LOL oynar. birileri başka oynar. zorla oynattırıyoruz :D zaten uzun zamandır çok zaman ayıramıyorum oyunlara bende Astronner aldım arkadaşımla kendime indirimdeydi bakalım finalleri bitsin dedim gireceğizzzz :D
:D onlar da pek oyun meraklısı değiller tabi yapacak bir şey yok :D Botları kesme ya GTA gir baya bende girdim bir süre şirkete para kastık online da :D zevkli oluyordu bazen Playlist kurup oynuyorduk bi ara 7-8 kişi girip sumo yapıyorduk da o ortam da kalmadı :D
Elbette ilk olarak bilgisayarın üzerinde yumurta pişirmeyecek bir oyun olması lazım. Sonrasında da sürekli yeni bölümleri olabilen oyunlar tercihim veya online oynanabilecek oyunları da tercih ettiğim oluyor.
Dipnot: benim gözümde Age of Empires II 'nin üstüne de oyun yoktur :D
En İyi Görüş