Hadi bakalım cevapları alalım kimler nelere dikkat ediyor düşüncelerinizi paylaşın benimle.
Direkt Fiyatına
Kalite/Performansına
Fiyat/Performansına
Uzun Ömürlülüğüne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hadi bakalım cevapları alalım kimler nelere dikkat ediyor düşüncelerinizi paylaşın benimle.
Fiyat performans ama aynı zamanda kaliteye bu yüzden en ince ayrıntısına kadar araştırma yapılmalı sonuçta her gün bilgisayar almıyoruz bu yüzden buna çok dikkat etmeliyiz.
Cevap
7Cevap
Kalite ve performans en iyisi
Ekran kartına. Gerisi fark etmez.
sadece ekran kartının iyi olması sistemin iyi olacağı ve kaliteli bir oyun deneyimi sağlayacağı anlamına gelmiyor bunu üzülerek söylüyorum.
MEsela rtx 4070 ekran kartımızı 10. nesil 10100f işlemciye taktıgımızda %50 ve üzerinde darboğaz yaşayacağız. veya iş bilgisayarında yine güç sorunu yaşayacağız.
20bin tl lik bir ekran kartı almaktansa daha kaliteli bir oyun ve iş deneyimi için daha düşük bir ekran kartı ile daha güçlü 12. nesil 12400f gibi ryzen 5600 gibi bir işlemci kaliteli bir psu havadar bir kasa ile daha kaliteli bir deneyim sağlanmış olur hem de yüksek fps ve iş gücü almış olursunuz.
Bir temelle başlar PC ; bir binanın katları gibi düşünün her bir donanımı. Power ve kasa temelidir. işlemci ve anakart Ram giriş kattır sonraki katlarda sistem ve kasa soğutması sırayla ssd ve ekran kartı gelmektedir. sistemin düşük bileşeni o sistemin gücünü belirtir.
Fiyat ve performansına bakıyorum
Fiyatına göre performansı iyi gibi olan ürünü aldıgımızda yakın bir zamanda bozulma ihtimali olduğunu ve kalite performas veren bir ürünle bize aynı ücrete tekabül edebileceğini biliyor muydunuz?
Daha uygunu ve en iyi olana bakıyorum fiyatına göre
Kalite performans önemlidir
Kaliteye önem veren bir kullanıcı daha bir söz vardır '' Ucuuz mal alacak kadar zengin değilim '' bu yüzden 1-2 bin tl fazla vermek uzun ömürlülük için her zaman iyidir.
Kalite performans önemli
İşlemci ve ekran kartı
ekran kartına ve işlemcisine
Parçaların birbiri ile uyumlu olması lazım
Fiyatına
En İyi Cevap