ya da diğerleri varsa hangisi sizi cezbeder?
Grafikler
Senaryosu
Oyun türü
Oynanabilirlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senaryo ve oynanabilirlik. Grafikler orta segment olsa kafi çok iyi olunca bilgisayarlar kaldırmıyor. Dona dona oynatıyor onlarda sarmıyor. İyi bilgisayar toplamak da çok masraflı bir hal aldığı için şimdilik kriterler böyle
kesinlikle
Öncelikle benim için oyunun türü önceliklidir. Kısa sürede sıkılacağımı bildiğim oyunlardan hiç hazetmem. Oynamaya bile yeltenmem. Pes gibi futbolla ilgili, Counter Strike tarzı aime ve reflexe dayalı oyunlar temel olarak tercih ettiğim oyun türleri arasında yer buluyor. Grafiklere gelince her zaman için sistemimin destekleyeceği kadar yüksek olmasını tercih ederim. Grafikler berbat olmadığı sürece aşırı iyi olmasını beklemiyorum açıkçası. Belli bir standardın üstünde olması kâfi.
İşin özü ben bir oyunda aktif rekabet, heyecan ve aksiyon gibi şeyler ararım. 😃
rica ederim kardeşim
Merhaba,
Bir oyun çok çok üst düzey grafiklere ya da senaryoya sahip olabilir ancak oynanabilirlik yoksa bunların hiçbiri bir işe yaramaz. Oynanabilirliği olmayan oyun;Yapımcı için boşa giden emek, oyuncu için boşa giden zaman demektir. Bu yüzden benim bir oyunda aradığım en önemli şey oynanabilirlik.
mesela şuda var pes oynamaya alışmış birine fifa zor gelir oynaması kötü der ama genel olarak dediğin dogru tabi.
rica ederim :)
ben beni ne etkiliyor bilmiyorum oynadığım her şey ayrı türde falan. ama en önemli etken yetenek olması içinde. mesela araba oyunları oluyor yerde kutu olur içinden bir şey çıkar. nfs rivals da araba yetenekleri var. apex falan var
Cevap
5Cevap
oyannabilirlik baştaki birdir diğerleri de ardındaki sıfırlar. Baştaki biri silersek ortada koca bir hiç kalır.
1 0 0 0
Grafik, senaryo, mekanik. Atmosfer önemli ama gerisinin de olması lazım.
Senaryosu ve grafiklerine bakarım mesela far cry 6'ya başladım şahane ikiside
şimdilik biraz fiyatını beklerim oyunun :D
Hikaye, grafik ve türü
rahatlatıcı olması gerek
Grafik ve senaryo bir bütün olmalı
Hepsi bir arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?