Selamlar, ben bildim bileli evde bilgisayar vardı oyun dünyasına girdiğim zaman daha 4 yaşındaydım. Bazıları arkadaşların önerisi ile bazıları orada burada gördüğü reklamlara ilgi duyarak giriyor bu dünyaya.Sizi oyun dünyasına iten şey neydi?
Ben 12-13 yasımda commodore 64 ve amiga 500 görerek başladım sonra sega master system oldu ondan sonra sega genesis sega tarih oldu sony play stationla açtım gözlerimi :)) şimdi ps 5 im var
Mobil mi o nsbddj ya aslında beğenmedim de değil arkadaşlar çagirdiğinde gitmiştim de çok oynamadım çagıran olsa yine giderim herhalde kendim oynamıyorum genelde e-spor, rekabetci oyunlarını sadece arkadas çagiriyorsa falan :)
Arkadaşım çağırıyor giriyoruz pubg ye arada hsbdda onun dışında roku pek oynamadım mobilde ama pc de varsa bakabilirim :) belki oynayasım gelir roku bu sefer
Ama çok uğraştırıyor ya yani devamlı takip etmen gerek bazen bu yüzden sıkılıyorum. Şu an kvk dönemi başladı savaşmak için bu saate kadar uyumadım ksjdhdhd
Ya da boş ver o zaman bir dönem fetih ve o tarz oyunlar oynadım fetihte sunucuda ilk 10 a klan sokup 9. Sırada ki klanımle 5 i birleştirip 2. Sıraya falan yerleşmiştik çok keyifliydi fakat parayi veren düdüğü çalar hesabi ve araplar bir de senin dediğin gibi her şeyi takip etmen gerek zjdjd şimdi tekrar aklıma geldi de valorant oynarım dhaa iyi sjdnf
yani öyle piyasa biraz kavuruk :D minumum 9-12 arasında bir fiyat çıkarmak lazım gözden sadece kasa için :D APU sistem tercih edilmeyecekse :) Umarım bir gün alırsınız ve Bilgisayar oyunları dünyasına giriş yaparsınız :) Alacak olursanız ve bilginiz veya yardımcı olacak birisi yoksa yardımcı olmaya çalışırım buralardayım.
Çar kasması falan tamam emek güzel zor da para olmadan hiç bir şey olmaz çoğu oyunda olduğu gibi ağır bir Pay to win havası var ve bu saatden sonra daha Metin2 oynamam PVP ve TR serverler olarak 10.000 - 30.000 arası saatimi vermiş olabilirim :D
MMORPG de PVE oynarsan yani yaratık keserek karakterin gelişimine odaklanırsan zevk alırsın işin p2w kısmı para yatırmadan çok zor gelişmesidir :D zevk alırsın yani yine :D benim açımdan zaman kaybı artık :D Pubg yi de telefondan oynuyon demi.