KScanlar merhaba! Bazı insanlar oyun oynamayı pek sevmez ama bir sebep olur artık çok sevmeye başlarlar oyunları.
Örneğin : oyun temalı dizi filmler, arkadaşlar, hediye olarak oyun verilmesi, tv'de veya sosyal medyada oyun tanıtımları gibi pek çok neden sizi oyun dünyasına çekebilir.
Oyunlara ilgim kült olmadı ve donanım açısından artar. Mesela lol en çok oynadığım oyunlardan birisidir. Yüzlerce karakter var ve hepsinin bağlantılı hikayeleri var bunları bilip oynamak ayrı bir zevkli. Yani oyun oynamaya beni iten şey oyunun sahip olduğu hikayedir
çocukluğum. 6 yaşında başladım. hiç vazgeçmedim. hatta 2 aydır oyun oynamıyordum. bu gün tek bir maç attım pubg'de. squad. yeni haritada. çorba parasının keyfini yaşadık tüm takım. tek maçın ardından tekrar çıktım.
Küçükken internet kafelere giderdim sanırım o aklımı çeldi süre kısıtlı olduğu için hevesimi hiç alamadım bu yüzden bilgisayar aldım ve doyana kadar oynadım
Bana oyun oynamayı sevdiren sebep arkadaşlarım olmuştu. Oynadığım oyunda çok fazla kafa dengi arkadaşlarım vardı. Sırf onlarla konuşmak için bile oyuna giriyordum. Maç atmama gerek olmuyordu sadece onlarla sohbet ediyordum. Onlar sayesinde oyun oynamayı sevmiştim
Nişanlım tabi o zamanlar arkadaşımdı, onunla birlikte oynayabilme düşüncesi. Sonra sevgili olduk o zamanlar da hiç sevmediğim lole başlamıştım ama o benimle oynarken benim kadar zevk almadı hiçbir zaman önemim olmamış. Zaten artık pek oynamıyorum.
Başlarda klasik internet Cafe oyunları oynuyorduk zevkine ne bileyim işte gta war craft dota age of cs falan sonra işte point blank diye bir oyuna başladım P2w di ama o ara bilmiyordum falan baktım çok iyiyim öyle oluştu gamer temellerim ilçede ki herkesi tokatlıyordum genelde kemik bıçaklı İsmail hariç seni bulucam oğlum
Çocukken fifa 2007-2008 oyunu hatırlıyorum Kuzenlerle çok oynardık Pes 13de efsaneydi Sonra bir baktım Fifa 21-22 aldım Online pro clubs falan oynuyoruz Evet bagımlı değilim