Oyunu ne için oynuyorsunuz, oyun oynama sebebiniz nedir 🤔
Eğlenmek için
Sadece kazanmak için
Stres atmak için
Aşk acısı
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oyunu ne için oynuyorsunuz, oyun oynama sebebiniz nedir 🤔
Sevdiğim İçin Oynuyorum Tabi ki de 😊 Beğenmediğim Oyunu Oynamam ki Mobil Telefon da Call Of Duty nin Mobil de Efsane olmaya layık call Of Duty Mobile Oynuyorum ⭐

Bende emulator üzerinden çok oynardım ama bilgisayarım oyuna gelen son güncellemelerden sonra artık oyun oyuna giriş ekranında donup kalıyordu ondan türü bırakmak zorunda kaldım. En sevdiğim Call Of Duty oyunuydu. :( Yanlış hatırlamıyorsam seviye 150 felan olmuştum.
-Özel yetenekler güzeldi.
-Black Ops ve Modern Warfare silahları ve özellikleri güzel bir karışım olmuştu.
-Black Ops ve Modern Warfare haritalarında oynamak çok zevkliydi.
-Silahımıza çok fazla eklenti takabilmemize imkan vermesi harikaydı.
Ben söyleyeyim o zaman
1. Genelde Hikayeli oynadığım oyunlar beni içine çekiyor ve oyunu adeta yaşıyor hissine kapılıyorum, özellikle gerçekçi veya derin hikayeli olan oyunlar, bu bana hem karışık duygular ile beraber çok zevk veriyor mutlu oluyorum :)
2. Rekabet etmeyi severim özellikle fps veya mmorpg oyunlarında, özellikle karşıdaki rakibimi kızdıracak veya tilt edecek bir şey yapmak hoşuma gidiyor, ve kendi becerimi göstermek
3. Eğlenmek haz ve zevk almak mutlu olmak için :D
Cevap
14Cevap
Kafa dağıtmak için genelde.
Mutlu ettiği için
bazen stresten uzak olmak bazen kafa dağıtmak bazen de göreev yapıp bir şeyler kazanmak için
Şu an sadece universe sandboxtan başka bir şeyi açmıyorum artık. Dota 2 hastasıydım bir zamanlar, artık açmıyorum bile
Kazanmayı seviyorum, tabi bir de kafamı dağıtmak için... :)
Kafa dağıtmak ve can sıkıntı mı almak için oynuyorum
Valla oyun oynamayı pek sevmem normalde simdi oyun geliştiricisi olunca mecburen bakmamı istiyorlar 😂😂🧿 hiçbir şık yani 🤷♀️
Ben genelde eğlenmek için oynarım
Eğlenmek için oynayıp eğlenemiyorum :((
Belki de senin kişiliğini uygun oyunları oynamak yerine sırf popüler diye kişiliğine uygun olmayan oyunları oynuyorsundur.
Yok toxic oyuncular sayesinde
Acını anlayabiliyorum, bende çok denk geldim o tür oyunculara. :( Araba yarışı ilgini çekiyorsa Forza horizon 5 var, bildiğim kadarıyla en son yarışta sesli chat özelliğini kapatmışlardı.
@robohunter351999 o tarz şeyler pek ilgimi çekmiyor ama artık single player oyunları tercih ediyorum daha çok
@wheeinthemood
Single Player oyun önerilerim :
Bulletstorm
Call Of Duty Modern Warfare serisi
Call Of Duty Black Ops 1 ve 2
Crysis serisi
Gears of War Serisi
Titanfall 2
Transformers : War for Cybertron
Transformers : Fall of Cybertron
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein II: The New Colossus