Soruyu bile gülerek yazdım 😄

Oyun bağımlısı değilim, öyle bir şey olursa tepki vermem. Ama öyle arkadaşlarım var ki rage geçiriyor, sinirden ağlıyor falan. Oyunla kafayı bozmuşlar.
Her oynayan bağımlı değildir. Neden öyle bir ön yargı var insanların çoğunda anlam veremedim.
Evet öyle insanlar bağımlı. Bende oyuncuyum ama herkes bağımlı gibi görüyor bizi. Bende PlayStation 5 de var Xbox da var yeri geliyor bir hafta açmıyorum.
PlayStation 5 istiyorsan arkadaşım dijital versiyonu var sıfır kapalı kutu. Ben satmayı düşünmüyorum.
Cevap
16Cevap
Can sıkıcı olurdu
hemen isyan etmeye başlarım çok sinir bozucu ya soruyu okurken bile gerildim sjdkdkflf
Kurtlar vadisinde küfür ediyor vardı onu ekleyecektim. Bulamadım. Elektriğin her ne şekilde gidecek olursa olsun. Küfür ederim.
Tam oyun keyfine dalmışken birden gitmesi negatife çeviriyor Arada sırada başıma geliyor çok sinir bozucu
ben bunu yaşıyorum zaten genel olarak :D güzel skiller atıyorum olduğu zaman da
Sıkıntı yok Zaten Telefon üzerinden oynadığım için Batarya ile çalışıyor Kablolu bilgisayar oynayanlar Veya şarjı bitenler düşünsün 😅
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip yani küfür ederim 🤣🤣
Başıma gelmeyen olay değil. Ben oyundan çok cihaza üzülürüm. Oyun her zaman oynanır.
Senin gibi elektriğin ben... 🤣( tabi ondan sonra küfür şöleni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣)
Hiç bir şey olmaz çünkü laptoptan oynuyorum oyunu ve şarjda oluyor hep 😅😅
Çok kişinin kulağı çınlar 😄
tüh yaa Elektrikler kesildi
etraf karanlik olursa korkardim boş ver oyunu dhdh
boş boş ekrana bakarım
yuh ya ben böyle şansın taa...
Ama hayirr 🤦🏼♀️
Tedaşın ben...
söverim
Bir şok geçiririm
Sağlık olsun derim
Küfür ederim 😂