Oyunda hile yapmanız sonucu kısa süreliğine veya ömür boyu oyundan banlanabilirsiniz. Hiç oyunda yaptığınız bir şeyden dolayı banlandığınız oldu mu? Olduysa sebebi neydi?
//Hayatımda hiç oyunlarda hile yapmadığım için banlanmadım. Banlanma duygusunu daha tatmadım, tatmayı da düşünmüyorum.
GTA 5'te başıma geldi. Herkes en iyi yerlerde, paraları var, arabaları var. Sorduğumda ise alttan hile yaptıklarını duydum. Bende yaptım ve 1 ay sonra hile yaptığım ve hile ile harcadığım paraları geri aldılar. Zaten çok umurumda değildi o oyundan ban yemem. Ban da sayılmaz açıkçası. :D
Oyunda sık sık sohbetten banlanıyorum küfürden dolayı, takıma feedleyen gelince hiç tutmuyorum kendimi ana bacı kayıyorum hepsine ama ben de hile yapmam hiç, o yüzden herhangi bir ban yemedim o konuda. Banlansaydım da şoka girerdim sanırım bir ama zaten yediğim naneyi biliyorum o yüzden atlatırdım bir şekilde. Mobile legends oynuyorum bu arada efsane&mistik’lerle oynayabilirizzz, aldous hanzo johnson hayabusa oynuyorumm 🦊
Bir kaç defa banlandım. Banlanacağımı bildiğim için üzülmedim çünkü hile kullanıyordum yan hesaptan.
Hile kullanma sebebim ise temiz temiz rank kasarken her girdiğim maçın yarısının hile olmasıydı. Yan hesapla bir ders vermek istemiştim, pişman değilim :d
2 defa banlandım biri haksız biri haklıydı :D Metin2 de banlanmam çok önemli değildi ama Kngiht Online da bence banlanmaktan daha kötü bir şey var o da hapishaneye düşmek :D şimdi para veren çıkıyor ama eskiden uğraştırıcı görevi vardı.
Şöyle söyliyimi 396 milyonum var tabiki de emeğim bu benim bir sürü ofisim var sitedeki arabaların hepsi var yatım var katım var evlerim var disco yerim var kdksjsjsksksksksk ne kötü adammışım la ben
Para hilesi dimi bu kdfjhgjkdfhgjkdfhg... En son böyle bir arkadaşım vardı çocuğu banladılar 0 dolarla oyuna başladı yine hile yaptı yine banlandı dfkjhgjkdfhgkjdhgkjdf
Yok canım ne hilesi yavv emeğim bu benim artık rockstar hesaplara bakıyor inceliyor ben ne ballıyım He arklara bile para atıom ekle atım jdjshsjksks görev falan hepsi bitti para kasarız