Metaverse aletleri geliştikçe bunu beynimizi kandırıp gerçeklikten uzaklaşacağız ama riskli tarafları olacak.
Kendi küvetinde boğulmak gibi ama koordineli nesnelerin İnterneti ile akıllı kol saatleri hayat kurtaracaktır.
Şu an uzun süreli kullanıma bağlı mide bulantısı geride kalacak
Çünkü su geçirmezlik felan filan arge çalışmaları ile web3 e bağlı olarak blockchain teknolojileri ile hızla gelileşecektir.
Küvetinde takacaksın gözlüğü ya da belki gözlük bile geride kalacaktır bilinmez ama şimdilik gözlük var. Beyni metaversede gelişen her gerçeklik ile birleştirip küvette suya kafanı soktuğunu beynimiz unutacak ama gördüğümüz nerenin atmosferi ise orada ıslanacağız.
Bu çok uzakta değil sonuçta her şey çok hızlı ilerliyor, daha fazla kod bilen, grafik tasarlayan, elektrik elektronik bilen, yapay zeka ürünleri tasarlayan, çok fazla insan gelişiyor.
üstelik okulların o sıkıcı ve baskıcı havası olmadan her yerde eğitim görecek materyaller sayesinde özgürce üretiyorlar.
Telefonlar kendi parasını çıkartıyor, sanal hayvanlar gerçek hayvanların yiyeceği ürünleri kazanıyor.
Tek sıkıntı tüm hızla gelişime tepki olarak çıkan sınıf ayrımı kapanmasın isteyen insanlar.
Ama ne yaparlarsa yapsınlar merkeziyetçilik bitti sorun sadece tüm bunlara hazırız ama üretim de lazım bizlere
Bizi vurdukları tek nokta pahalılıktan şikayet edeceğimize bu o yüzden yeni dünya düzeni için daha sağlıklı ve daha çok öğrenmeliyiz.
Bu ise hiç zor değil Allah pek çok nimeti bir çok şeye gizlemiş. O yüzden pahalı hiç bir şeye ihtiyacımız yok.
Örneğin kalsiyum ona ne kadar ihtiyacımız var ve neden sütten alalım
Yaradan pek çok şeye gizlemişken en basiti soğan ete süte göre ucuz ve kalsiyum var.
Üstelik tarlamız olmasınada gerek yok her evde saksıda bile yetişir ama her evde keçi inek besleyemeyiz kalsiyum için bu örnekti sadece bu.
Aynı şekilde boş şeylerle bizi uyutmalarınada izin vermemeliyiz siyaset gibi algı operasyonunu rahat üzerimizde uygulayıp zamanımızı birbirimizi kıracak kadar çalmalarına izin vermemeliyiz.
Gelişim çok kolay artık para kazanmakta çok kolay hiç bir ülkenin parasına ihtiyacımız olmadan ekip olmayı becermek lazım tüm bunlar için çünkü insan aynı anda her şeyi öğrenemez öğrenenlerle beyin fırtınası yaparak. Geleceği bugüne taşımalıyız.
Korkardım tabiki, oynadığım oyunun ortamlari öyle sakin bir ortam olmuyor çünkü. Half life oynuyorum şu aralar yeniden. Zombilerin, headcrablerin arasında isinlandigimi ve elimde bir şey olmadığını düşünemiyorum bile 🥺
Soruya gerçekten ikinci gif gibi bakıyorum: Waow gerçekten! Şimdiye dek gördüğüm yaratıcı ender sorulardan. Oyun oynarken oraya ışınlansam ilk kendime bakardım. Oyundaki karakterlerden birine mi dönüştüm yoksa yeni karakter olarak mı oraya geldim bunu anlardım.
Sonra da kafama göre gezip girmenin yasak olduğu yerlere gidip kim var kim yok diye bakınırdım. Diğer karakterlerle tanışıp arkadaş olurdum. Aslında bir oyunda olduğumuzu çıtlatırdım biraz. Baya eğlenirdim ya ☾
Cevap
15Cevap
Harika olurdu
Eğlenceli olurdu :) Bir oha falan derdim :D çözmeye çalışırdım noluyor sonra oynardım :D
Selam,
Önce rüya sanırdım ama bir yandan da sevinirdim. Oyundaki hayat daha güzel olurdu. Mesela GTA 5'e ışınlansam. Her arabayı evi alırdım :D
Merhaba oynayacağım oyuna bağlı korkunç bir oyun oynuyorsam büyük sıkıntı :D
Evet ya katılıyorum
Hangi oyun olduğuna göre tepkim değişir ama mutlu olacağımı pek sanmıyorum. Oynadığım oyunlara bakılacak olursa hayatta kalmam imkansıza yakın.
Merhabalar
İlk başta bir şok yaşar daha sonra uyum sağlamaya çalışıp oyunu bitirip oyundan çıkmak için çabalardım. :D
Şok olur üstüne bayılırım. Şaka maka eğlenceli olurdu he. Bol aksiyon ve heyecan tam benlik.
Teknoloji ne ara bu kadar gelişti kaçıncı yüzyıla girdik derim.
Of mümkünse blader ya da büyücü olayım bir dahada normal dünyaya dönmeyeyim.
Işınlandiğım oyun The last of us 2 ise Abby’e işkence yaparım djdjd
önce bir korkardım ama sonra mutluluk çığlığı atardım
Vr ile tam olarak ışınlanamasam da o duyguyu yaşıyorum gibi :) Önce şaşırır sonra oynamaya devam ederim :)
Manyak olurdu he. Hele ki The Witcher alemine ya da Skyrim alemine girsem
Uuuuu süper olurdu he
Böyle bi film izlemiştim. İstemezdim ya
Korku oyununa ışınlanmadığım sürece sorun yok
İkisinin ortası olurdu tepkim
Valla tekkene ışınlanmak isterdim :)
Harika olurdu
Korkardım 😃
Outlast oynarken isinlansam kotu olur 🤣
Nerdeeee
Heyecan
Çığlık