İşte tam bu noktada fişi çekseler ne tepki verirdiniz?
#gamerexrian

Selam,
Aslında bu “fiş çekilme” durumunu daha önce defalarca yaşadım ve verdiğim tepki çok ağır bir tepki olmadı en fazla “ne oluyor ya” dedim ama rekabetçi maçlarda olduğum zamanlar özellikle de seri maçlarındayken çok fazla sinirlenebiliyorum. Ama hangi insan rekabetçi maçlarda böyle bir durumla karşılaşınca sakin kalabilir ki?
Şimdi bu oynadığım oyuna bağlı olur ama hiç bir zaman insanları üzme kırma taraftarı olamadım ve olmam da Fiş çekmesi bilgisayarıma da zarar verir o yüzden bu konu da kızarım ama genel olarak oyun için kimseye kızamam :( çünkü kalbi kırılır
Eğer çok önemli bir anımda değilse veya sıradan öyle keyfine oyun oynuyor isem ''ne yapıyorsun ya'' falan derdim hatta şaka yaptığını baz alarak gülerdim sataşırdım falan :) ama önemli bir anımda yaparsa, yani sonu iyi olmaz bağırır çağırırım :D hakkından gelirim.

Napıyorsun sen gereksiz dünyalı 👿
🏏 aynen
Teşekkür ederim bu arada 🖤J🖤
Cevap
8Cevap
Başıma gelmedi yaşadığım ortam sayesinde ama elektrik kesintisiyle aynı etkiyi yaşatır diyebilirim. Özeliikle rekabetçi maçlar için yaşanması en kötü durumlardan birisi kesinlikle. Özellikle birisi gelip fişi çekerse cidden sinirlenebilirim :) .
Bağırır, çağırır, etraftaki eşyaları kırardım. Gerçekten hele ki oyunun önemli bir yerindeysem daha büyük tepkiler verirdim. Böyle bir hakka sahip olduklarını düşünmüyorum.
Ooo ceken kisi biter. Bak ortaligi nasil ayaga kaldiriyorum. O kadar konsantre olmusum bunu dagitani bitiririm
Hiiiiiiç napcammm 🤷♀️
Kışın Banyo yaparken kombiyii kapatırımm 😉ödeşiriiiizz 😅
Çocukken çok yaşadım şimdi olsa sessiz sakin kalırdım 😈😈
Bende onun fişini çekerim :D
Bi tane vururum o kişi sen olsan bile
Kafasını bilgisayarın arasında sıkıştırırım! O kim ki benim oyunumu bozuyo? Haddini bilsinnnnn
Valla çok pis döverim 🤭
Çıktığı yere eft yapardım
o fişi mabadına sokarım
Neden çektin ki derim ağlarım
Sinirlenir, sesimi yükseltirdim herhalde
kulaklarını çınlatırım onun
Sinirden kâlp krizi geçirirdim. 😂
Fişi takardim ama prize değil...
Döverim
Üstüne atlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?